2777
2789

دوستان یکماه پیش شوهرم 13نفرمهمان آورده بود شانس بدم سه تا از جاریامم اومده بودن چون بچه کوچیک دارم وزیاد حالم خوب نبود یکم جلوی جاریام سوتی دادم مثلا گوشتم اندازه بود خورشتش کم اومد چندتا چیز جزئی دیگه چون باهام لجن جلوم خوبن پشت سرم برای تباهی زندگیم میگردن من خیلی ب آشپزی دارم و دستپختمم خوبه ولی شانس بدم اونشب همه چی اوکی بود ولی خورشتم کم اومد که بازم درستش کردیم و چندتا سوتی دیگه الان حس بدی دارم وبخاطر جبرانش میخام دوباره مهمونی بگیرم تا کسی فکر نکنه زود کم میارم و نمیتونم تعداد زیادو غذا بدم بخدا اینجوری نیستم ی غذاهای خوشمزه ای برای بیست نفر بهم بگین مثلا بارب انار درست بشه و خیلی عالی باشه نمیخام خورشت کنم گوشت رو فقط میخام بعد سرخ شدن رب انار بزنم کسی دستور این مدلی داره

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌

بیکاری خودتو اذیت میکنی بیخیال بابا جاری خودش چیه ک حالا خودتم بخوای بهش ثابت کنی

میشه به یه مامان ک داره سعی میکنه مستقل باشه با ف،الو یا حتی لایک کوچیک انگیزه بدین🫶                    hanami_style3@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم این اتفاقات پیش میاد 

چرا خودتو اذیت می‌کنی 

یعنی اونا براشون پیش نیامده که غذاشون کم بیاد!! 

شما اتفاقا غذات خوشمزه بوده که کم آمده و همش خورده شده

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

برای هر خورشت حبوباتی..برای اندازه حبوبات هرنفر ی مشت خودت کافیه یا ی پیاله کوچیک یا 2قاشق غذاخوری 

... 

اب  تعداد نفرات رو نصف کن و بریز مثلا 13نفر 6تا کاسه بریز و بزار خوب جا بیوفته 

... 

رب برای این مقدار خورشت 6تا7 قاشق ک خوب رنگ بده و خوشمزه باشه رب براساس تعداد نیست مثلا13 نفر 13 قاشق نمیخاد باید کم کم اضافه بشه 

.... 

سیب زمینی ب تعداد هرکس ی عدد کوچیک چ ابگوشتی چ خلالی

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه

گوشت و قارچ درست کن خیلی خوشمزه اس خیلی ساده پیاز زیاد خلال کنی خوب سرخ کنی گوشت اندازه دوانگشت گوشت ببر خوب سرخ کن بعد قارچ بریز بعد فقط فلفل سیاه کاری زردچوبه بریز من همیشه درست میکنم

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ولم کن بابا هرچی میخوان بگن بگن حوصله داریا

آخع پشت سرم میرن حرف درست میکنن

‎‌‎ ‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ🖤🖤🖤‎‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌˖ֶ‎‌‌‌‌‎‌‌
بیکاری خودتو اذیت میکنی بیخیال بابا جاری خودش چیه ک حالا خودتم بخوای بهش ثابت کنی

می‌دونم ارزش ندارن ولی خب نمیخام ی بی ارزش اسم منو ب زبون بیاره وبگه کم آورده

عزیزم این اتفاقات پیش میاد چرا خودتو اذیت می‌کنی یعنی اونا براشون پیش نیامده که غذاشون کم بیاد!! شما ...

نه قبل سرو خورشتم اندازه نبود

نه قبل سرو خورشتم اندازه نبود

آها ببخشید درست متوجه نشدم 

من معمولا بخوام گوشت قرمز درست کنم برای هر نفر دو تیکه گوشت حتما لحاظ میکنم 

در آخر چندتا تیکه گوشت هم محض احتیاط اضافه میکنم 

مرغ هم مجلسی بخوای در نظر بگیری هر مرغی ۴ تیکه کن 

ران و بیخ ران باهم بزار تیکه گوشتت بزرگتر و تو چشم تره 

درکنارش سالاد الویه یا ماکارونی هم درست کن 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
با رب انار میخوای اکبر جوجه بپز یعنی طوووفانههه عالی

چجوریه طرز پختش

آها ببخشید درست متوجه نشدم من معمولا بخوام گوشت قرمز درست کنم برای هر نفر دو تیکه گوشت حتما لحاظ میک ...

طرز تهیه سالاد ماکارونی خوب بهم بگین