2777
2789
عنوان

دیدین کسی که نامزدی خوبی نداشته

768 بازدید | 96 پست

بعد عروسی اوضاعش بهتر شده باشه 

منظورم از خوب نبودن محبت کم هست 

دو سه روز ی بار خبر همو بگیرن 

ﺩﻋﺎ کنیم هیچکس ﻧﺎ ﺍﻣﯿﺪ ﻧﺸﻪ، ﺍﮔﻪ ﻫﻢ ﺷﺪ، ﺧﺪﺍ ﺯﻭﺩ ﯾﻪ ﺍﻣﯿﺪ ﺩﯾﮕﻪ ﺑﻬﺶ ﺑﺪﻩ🎀🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه ، برعکسشو خیلب دبدم ولی اینجوری یه موردم ندیدم ، اگه الان یکم بده بعد ازدواج همینو ضرب در ۱۰ به توان ۱۰۰ کن 

آنکس که در قفس زاده شده ، پرواز را یک بیماری میپندارد 
نه ، برعکسشو خیلب دبدم ولی اینجوری یه موردم ندیدم ، اگه الان یکم بده بعد ازدواج همینو ضرب در ۱۰ به ت ...

خب ب اینم فک کن بعدا تو ی خونه هستین 

مشکل ندیدن همو ندارید .. 

از بس همو می‌بیند خسته می‌شید 

بی احترامی .‌خیانت و....ندیدم ازش 

نه حواسم نیست الاناما بنظرم کسی که همون اولش که همه شوق و ذوق دارن سراغ نگیره دیگه بعدش واویلاستولی ...

ممکنه بخاطر تفاوت سنی باشه 

۲۱و۳۳

ابن که چیزی نیست من کلا انقدر وضعیتم بد بود دیگه رفتم سراغ خودکشی انقدر بد بود همه چیموناما الان اوض ...

شما چرا دقیقا منم همچین اوضاعی دارم

شما چرا دقیقا منم همچین اوضاعی دارم

سرد بود گفتم تلفنی حرف بزنیم گقت حرفی ندارم

همه تو تاپیکا هست 

من فکر میکردم هیچی حالیش نیست کلا پشیمون شدم ازش خوشم نمیومد اصلا نمیتونستمم بهم بزنم 

حرف زدیم خیلی بهتر شد یه سری چیزارو فهمیدم دیدم تقصیر اون نبوده شرایطش سخته و خیلی بهتر شدیم