2777
2789

سلام، خوبین خانومای گل؟ 

مادرشوهر و خواهرشوهرم قراره بیان خونه مون، یک هفته یا شاید بیشتر بمونن. 

من همیشه ازشون میپرسم چی دوست دارن که درست کنم ولی معمولا پیشنهاد نمیدن. اگر میشه همفکری کنین تا بتونم خوب ازشون پذیرایی کنم. مرسی

مرغ

سبزی

قیمه

فسنجون

ماکارونی

تاسکباب

کتلت

لوبیا پلو

ساندویچ

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کباب تابه ای 

رولت گوشت یا مرغ

قورمه سبزی 

قیمه 

مرغ

کتلت 

فسنجون

ماهی 

آبگوشت 

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

روز اول مرغ و شامم سوپ با یه جور کوکو

روز دوم قرمه سبزی و شامم عدسی 

روز سوم کتلت و شبم لوبیا پلو 

روز چهارم قیمه بادمجون و شامم املت

رپر پنجم کباب دیگی و شبش خوراک لوبیا 

روز ششم آبگوشت و شامم میرزاقاسمی 

روز هفتم هیچی دیگه 😂

باتوجه به برنامه ی غذایی خودش براشون غذا در نظر بگیرببین سلیقشون بیشتر نونی هست یا برنج یا رژیمیوعده ...

مادرشوهرم خیلی خوش غذاست و همه چی میخوره

خواهرشوهرم فقط به پلو علاقه داره خیلی اهل غذای نونی نیست و البته کمی بدغذاست، برای همین کم میارم

مادرشوهرم خیلی خوش غذاست و همه چی میخورهخواهرشوهرم فقط به پلو علاقه داره خیلی اهل غذای نونی نیست و ا ...

ببین گلم در این موقع ها لیست نوشتن خیلی کمک میکنه

از الان یه کاغذ بردار و روزهای هفته و برنامه غذایی کل روزهای هفته رو بنویس تا نیازی نباشه هر روز بهش فکر کنی

روز اول مرغ و شامم سوپ با یه جور کوکوروز دوم قرمه سبزی و شامم عدسی روز سوم کتلت و شبم لوبیا پلو روز ...

ناهار مرغ و سوپ میذارم، رسمشونه روز اول همراه غذای اصلی باید سوپ باشه

دلم میخواد همه خوب پیش بره، خیلی سخته خدایی