2777
2789
عنوان

سینک جزیره ای اشپزخانه

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 18 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این روزها در دنیای دکوراسیون داخلی با اصطلاح کابینت جزیره ای زیاد مواجه می‌شویم.

کابینت جزیره‌ای در واقع سبکی است مدرن از طراحی کابینت برای آشپزخانه است که طرفداران زیادی را در زمان کمی از آن خود کرده است.

در این سبک از طراحی بر خلاف سبک ایرانی که کابینت‌ها فقط به دیوارها متصل هستند، یک کابینت کاملا کاربردی در وسط آشپزخانه قرار می‌گیرد.

باید بگوییم علاوه بر زیبایی این مدل کابینت، همین کاربردی بودن آن است که خانم‌ها را می‌تواند به خوبی راضی نگه دارد.

کابینت جزیره‌ای دسترسی، حرکت و کار کردن در آشپزخانه را به شکلی متفاوت رقم می‌زند.

در این مقاله از دیباج با ما همراه باشید تا به بررسی کامل کابینت جزیره ای بپردازیم و بهترین نمونه‌های آن را ببینیم.

https://dibaj-co.com/کابینت-جزیره-ای/