2777
2789
عنوان

چه تصمی میگرفتید اگه

388 بازدید | 50 پست

سلام وقت همگی بخیر 

تصور کنید یکی هست که خیلی دوسش دارید پسر  کاری و باحالیه ولی یک سال ازتون بزرگتره و هنوز چند سالی طول می‌کشه تا به درآمد برسه اما شما واقعا دوسش دارید و باهاش قول و قرار دارید 

و یکی دیگه هم هست که هشت سالی بزرگ تره ،پول و امکانات داره و تازگی ها هم بورسیه کانادا شده و آشناعه و مورد تایید خانواده اش چون خیلی مودب و ... 

کدومو انتخاب میکردید عشق یا آدم نرمال موفق 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولی یک خوبی که داره باهم می تونید برای پیشرفت تون تلاش کنید البته اگر بعدا که به موفقیت رسید خودش رو گم نکنه 

دومی هم خوبی داره هم بدی 

خوبیش اینه که خیلی امکانات اول زندگی تون فراهم هست 

و بديش اینه که فورا نمی تونند همسر رو ببرند اون ور، و کلی دنگ و فنگ و جدایی داره 

و معلوم هم نیست چون خودش از سختی عبور کرده بتونه پای آدم بمونه 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

ما الان دوتا از فامیل هامون رفتند اون ور، اما یکی شون کار زنه هنوز جور نشده یکی توی ایران یکی خارج از کشور 

اون یکی هم که کار زنش جور شد به خاطر این بود که توی انگلیس فامیل داشتند و براشون کارهاشون جور کردند 

اولی اگه ب درآمد برسه چنده حقوقش؟ اونم قابل اطمینان است ؟خودم چون هیچ عشقی تجربه نکردم دومی ولی تو خ ...

نمی‌دونم حقوقش چقد میشه ولی اینو میدونم که خیلی با اراده و تلاشگره و البته باهوش از خانواده تحصیل کرده و مرفعی هم هست اما الان هنوز چیزی تو آستینش نیس ولی حالم باهاش خوبه دوسش دارم ..

نمی‌دونم حقوقش چقد میشه ولی اینو میدونم که خیلی با اراده و تلاشگره و البته باهوش از خانواده تحصیل کر ...

بر اساس چیزهایی که دیدم مبگم اولی بهتر هست 

اما خب خودت به وسیله روش حل مساله و سود و زیان برو جلو بعدا نگی فکر نکرده رفتم جلو 

چرته همشاز کجا معلوم اون ول نکنه بره نقدو بچسب بعدا حسرت نخوری

هردوش ریسک هست 

چطور معلوم دومی هم وقتی بره اون ور، برای همیشه بره و پشت سرش هم نگاه نکنه؟ 

بر اساس چیزهایی که دیدم مبگم اولی بهتر هست اما خب خودت به وسیله روش حل مساله و سود و زیان برو جلو بع ...

الان سر اولی کلی دعوا کردم خودم روی اولی مصمم اما انقد بهم گفتن اشتباهه که نگران شدم