2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسابقه ورزشی دارم پرش از مانع ۷۰ سانتینمیپره بیرون یهو؟

نه بابا. قفل می شه. حتی برای بیرون آوردنش باید تهشو کمی فشار بدیم که هوا بره لاش و بشه بیرونش آورد.

ولی ایرادش اینه که یه مدتی طول می کشه قلقش بیاد دستت. این که یهو بخری و استفاده کنی ممکنه نتونی درست بذاری جاش یا مشکل دیگه ای داشته باشی. یه کم ریسکیه.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!
چرا قرص نمی خوری؟ منم مسابقات می رفتم قرص می خوردیم پریود نشیم. زیر نظر دکتر هم بود.

دو روز فرصت دارم و دیر کردم یخورده ۳ روز مونده تا مریودم دردام اومده احتمالن امروز بشم🤦🏻‍♀️

تیکر هدفم:)
تاپمون هم استفاده کردین شما؟ برا دو روز ویگ میخام میترسم نتونم عادت کنم تو مسابقه اذیت شم

تامپون قبلا مصرف کردم چون خونریزیم شدیده تامپون گزینه خوبی برام نبود

ببین بعد اینکه گذاشتی داخل دیگه حس نمیشه

راستی برا دو روز دیگه فکر نکنم بتونی یاد بگیری جا بندازی

واس دو روز دیگ لازم دارمنظرتون راجع به تامپون چیه

تجربه ی زیادی ندارم در این مورد. نمی دونم در میاد یا نشت می کنه. چون مثلا دوستم می خواست استفاده کنه گفت اصلا نتونستم بذارم سر جاش. 

برای مسابقات ما بچه ها می ذاشتن. ولی مال ما شنا بود. فشار آب خودش تا حد زیادی جلوی پریود رو می گیره. تامپون هم کافی بود. ولی پرش رو نمی دونم.

زنده باد هیولای اسپاگتی پرنده!