2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

456 بازدید | 42 پست

سلام بچه ها..من روز ۱۲ سیکلم فولیکول ۲۵ تخمدان راست و ۱۶ سمت چپ داشتم. Hcg هم تزریق نکردم و همون روز ای یو ای کردم. 

امروز بعد از ۱۳ روز بی بی چک مدیکور زدم کاملا منفی بود حتی هاله کمرنگ هم نداشت😭 اصلا امید نداشته باشم؟

موعدم ۶ روز دیگه است و تا ۶ روز دیگه دکتر دوفاستون داده و گفت حتما روز موعد پریودت تست بده نه زودتر..من گفتم بعد از ۱۳ روز اگه باشه حداقل باید یه هاله بندازه ولی ننداخت.

ای یو ای تعیین جنسیت بودم بعدش هم دیگه رابطه نداشتیم.

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا آمپول آزاد سازی نزدی؟؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
ببخشید من اطلاعی ندارم که بتونم راهنمایی کنم اما میشه سما منو راهنمایی کنی؟میشه تو خصوصی بپرسم؟

اره عزیزم...درخواست دوستی میفرستم تایید کن.

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

الان خیلی زوده واسه بی بی چک اگه روز موعدت پریود نشدی برو ازمایش بده  ولی شما یه اشتباهی که کردین این بوده که امپول ازاد سازی نزدین و بعد آی یو آی رابطه نداشتید 

قرص لتروزول یا کلومیفن خورده بودی؟؟ امپول تحریک تخم ام زدی؟؟ 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
چرا آمپول آزاد سازی نزدی؟؟

گفت مشکل آزادسازی نداری بزرگ هم هستن..همون قبل ای یو ای یدونه hmg زد گفت باعث میشه اون فولیکول ۲۵ پاره بشه.

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰

گفت مشکل آزادسازی نداری بزرگ هم هستن..همون قبل ای یو ای یدونه hmg زد گفت باعث میشه اون فولیکول ۲۵ پا ...

بیین حقیقت ۲۵فولی خوبی نیست اما اون ۱۶با امپول بزگ‌بشه حتی ۱۸اینا خوبه