2777
2789

لری و کردیو..خیلی خوشم میاد یاد بگیرم اما نه خودم بلدم نه کسی بلده یادم بده کلا رقصم خیلی ضعیفه صفرم چطور یاد بگیرم؟اگه دانشگاه ی شهر خوب قبول شم کلاس رقصی هست که برم؟چطوری یاد گرفتین شمااا من اونقدر ضعیفم از رو فیلمم نمیتونم یاد نمیگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رقص لری سخته باید پاهات و دستات و رقص دستمالت هماهنگ باشه وگرنه زشته ک برقصی

مرحبا خوب دلــــــــــــم را به نگاهی بردی ،                     قبل تو هیچکســـــی عرضه این کار را نداشت

دانشگاه ک قبول بشی...ی سری هم اتاقی داری ک خودشون از صدتا کلاس رقص بهترن😁

من لری منطقه خودمون رو بلد بودم ولی لری لرستان و کردی رو تو خوابگاه یاد گرفتم

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋
چرا؟خیلی انرژی مثبته اونقدر خوشم میاد دخترا خوشگل میرقصن تو دورهمیا یا عروسیا

برا من صمیمی بودن فقد با ی نفر و تنها بودن بهترین انرژی مثبته

جز فحش کش کردن زمین و زمان پاسخی ب مشکلات زندگی ندارم🐾💔

کوردی و لری و ترکی میخای یادبگیر ک چی بشه اصلاجالب نیستن بنظرم مخصوص خودشونه رقصشون رقص اصیل ایران وهمگانیم هس یادبگیر من باگوشی تونسم حرفه ای بشم توکانلاشرکت کردم از تلگرام تاسروش و روبیکا همگیو دیدم ی نصیحت توهررقصی اول ناز عصوه باحرکاتت باید عجین بشه یادت باشه اینواول عشوه تازیادبگیر تورقص ک دل مخصاطاب بشه و جذب رقصت بشه بعد حرکات هتری و دقیق یادبگیر مثلاشما دوتاحرکت ساده یادگرفتی نیخای بری هنراهش نازعشوه میای طرف جذب رقصت میشه 

معراج رفته بودببیند خدا کجاست معراج دیدوگفت ببین تاکجاعلیست❤️💚💙💫اللهم عجل فرجه مهدی💚

دانشگاه ک قبول بشی...ی سری هم اتاقی داری ک خودشون از صدتا کلاس رقص بهترن😁من لری منطقه خودمون رو بلد ...

خداکنه..واقعا دوست دارم یاد بگیرم مثل حرفه ایا که تند و ضرب دار میقرصن برقصم

کوردی و لری و ترکی میخای یادبگیر ک چی بشه اصلاجالب نیستن بنظرم مخصوص خودشونه رقصشون رقص اصیل ایران و ...

چ ربطییی دارههه 

من هم رقص ایرانی بلدم  همه هم میگن عالی میرقصی..لری بلدم ... لری و کوردی هم پارسال یاد گرفتم امسال هم میخوام اذری یاد بگیرم ..بنظرم خیلی هم خوبه..خودش ی مهارته اعتماد بنفس ادم رو هم بالا میبره

چرخ گردون چ بگردد چ نگردد تو بخند🎀🫂این کاربر عاشق پروانه ها است🦋