بدبختتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 3242 عنوان اونی که دیروز گفت رفته به شوهرش گفته قبلا با پسرعمش دوست بوده چیشد 309 بازدید | 22 پست دیگه تاپیک نزد کسی اطلاعی نداره بلاخره شوهرش چیکار کرد جداشدن یاموندن همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔 1403/07/07 | 13:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 5464 جدابشن😐واس همچین موضوعی اخه😐 ماهی ها گریه شان دیده نمیشود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
سمسممشمشمشمشمشمشمضم عضویت: 1400/10/30 تعداد پست: 26932 نمیدونم چه شوهر ابلحی داشته خب تو ک میدونستی دوست پسر داشته قبولش کردی حالا مهم بود ادمش کیه حیف نون دعا کنید برام عاقبت بخیر شم
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43088 دیروز تا اومدم بخونم دیدم ترکیده..خودش دلش خواست بگه؟، دلیلش چی بود واسه گفتنش؟ پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
مامان_دوقلوها۲ عضویت: 1401/09/24 تعداد پست: 5219 گفت که خیلی بهش حرفای بد زده انگار شوهرش و دعوا کردن زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒کانال تلگرام https://t.me/cosyviibe
بدبختتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 3242 دیروز تا اومدم بخونم دیدم ترکیده..خودش دلش خواست بگه؟، دلیلش چی بود واسه گفتنش؟ اره خودش خواسته بگه که مثلا راستشو گفته باشه سادگی کرد همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43088 اره خودش خواسته بگه که مثلا راستشو گفته باشه سادگی کرد حالا چوب سادگیشو میخوره دیگه.دوستمونم راست میگه ها.. طگهمسرش میدونسته خانم دوست پسر داشته.حالا جه فرقی میکنه طرف کی بوده باشه پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
بدبختتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 3242 جدابشن😐واس همچین موضوعی اخه😐 طرف پسرعمه شوهرش بوده گفت همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
بدبختتتت مدیر استارتر عضویت: 1402/03/14 تعداد پست: 3242 حالا چوب سادگیشو میخوره دیگه.دوستمونم راست میگه ها.. طگهمسرش میدونسته خانم دوست پسر داشته.حالا جه فر ... نمیدونسته که بعد عقد اومده یهویی برخورد کرده با پسره دیده اینه پرسیده ازشوهرش گفته پسر عمه منه اینم ترسیده ازجای دیگه بفهممه گفته خودم بگم شاید بهتر باشه همه پیرمیشن ولی یکی باحسرت یکی بالذت 😔
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43088 طرف پسرعمه شوهرش بوده گفت چه بد شدفک کردم پسر عمه ی خودش بوده..قبل از ارگزدواج و خواستگاری همسرش با اون دوست بوده اول؟؟؟ یه بار یه تاپیکی یکی زده بود که با داداش کوچیکه دوستم. حالا داداش بزرگه اومده خواستگاری.. به روی خودم نیاوردم که دوست داداششم...یاد اون افتادم یهو پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
_toranj_ عضویت: 1403/06/07 تعداد پست: 5464 طرف پسرعمه شوهرش بوده گفت وای الان گرفتممم😑😑😑😑😑😑 ماهی ها گریه شان دیده نمیشود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43088 نمیدونسته که بعد عقد اومده یهویی برخورد کرده با پسره دیده اینه پرسیده ازشوهرش گفته پسر عمه منه اینم ... اهانچقدر بدشانس بوده بیچاره تو ۸۵ میلیون نفر ادم یهو اکست سر رات سبز بشع.به نظرم نباید میگفت.. پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
خوا عضویت: 1398/05/03 تعداد پست: 17368 چه بد شدفک کردم پسر عمه ی خودش بوده..قبل از ارگزدواج و خواستگاری همسرش با اون دوست بوده اول؟؟؟ یه با ... یاد رمان همسایه افتادم را داداش کوچیک دوست بود داداش بزرگه اومده بود خواستگاری اینم بعد عروسی فهمید بنظرتون چرا دوست دختر رونالدو چشم نمیخوره ولی خانومای اطراف من فرت فرت چشممیخورن
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43088 یاد رمان همسایه افتادم را داداش کوچیک دوست بود داداش بزرگه اومده بود خواستگاری اینم بعد عروسی فهمید منم باد همون افتادمنوشتمم اتفاقا😂😂 من تو خاطرم تاپیک بود. پس رمان بودش پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔