2777
2789

چند گرمه و چقدر میشه هزینش و سوال دیگه اینکه ونیزی داشتم بر خلاف گفته ی همه که بادوامه زود متلاشی شد چه مدلی دوامش بالاست حتی برای اویز سنگین سوال بعدی حدودا اجرت ساخت زنجیر چقدره کم یا زیاد و سوال آخر طلا فروشی منصف تو کرج سراغ دارین 

الان نمیخوام بخرم واسه حقوق ماه آینده برنامه ریزی کردم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنجیر ونیزی یا کارتیه خوبه از نظر دوام،تو این قیمت طلا تقریبا ۱۹گرمش خیلی سفت و محکمه چون خودم قیمت ...

وا چه خوب ۱۹ گرم ۷۰ تومن ینی اجرت ساخت خیلییی پایین درسته ؟ بعد ۱۹ گرم مردونه نمیشه 

من کارتیه دوست دارم🥰قیمت دستبندش از ۱۸ تومن بود به بالا حالا بنا به وزنش زنجیرش رو نمیدونم

کارتیر با اویز جالب نیست زنجیری میخوام که با اویز قشنگ بشه کلا کارتیه چون بین نرد و زن مشترکه به دلم نمیشینه

کارتیر با اویز جالب نیست زنجیری میخوام که با اویز قشنگ بشه کلا کارتیه چون بین نرد و زن مشترکه به دلم ...

اره درسته با اویز قشنگ نمیشه 

من بدون اویز مد نظرم بود😁

چون البرنادو هم خیلی دوست دارم چون بدون اویز استفاده میشه🥰

پیج