2777
2789
عنوان

چه مرد پستی شده .... ب زنش نمیخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 73 پست
 گاهی شوهرم ازین شوخی ها میکنه میگه دوس دختر بگیرم یا فقط دخترای اینستا رو فالوو کنم من همیشه ر ...

امان از این فضای مجازی ک آفت زندگیا شده ... عزیزم شما شوهرتو بهتر میشناسی روحیاتشو شوخیاشو بهش اعتماد کن زندگی تو سر شک بهم نریز اما حواستم بهش باشه

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بانو جان فکرتو اصلا درگیر نکن حتی شده با خانومشم ب نظر من قطع رابطه کن ک کلا دور باشی و زندگی خودتو ...

آره کلا اینستامو بستم راحت شدم 

حالا استارتر هم نمیخواد وارد پند و اندرز بشه با این اقا واسه من هم پیش اومده توپیدم طرف دست و پاشو جمع کرده دیگه هم به خودش اجازه نداده  ادامه بده چون فهمیده اخلاقم سگیه 😂😂😂😂

حالا استارتر هم نمیخواد وارد پند و اندرز بشه با این اقا واسه من هم پیش اومده توپیدم طرف دست و پاشو ج ...

تذکر جدیو باید بهش میدادم حساب کار بیاد دستش... 

یعنی چی گفتن شاید بدونه خودش نخواد برو بیاره این حرفا گفتن نداره گاهی خانوما ترجیح میدن با اینکه مید ...

آخه من خیر سرم دوستشم محرم رازشم از جیک و بوک زندگیش خبر دارم همه حرفاشو دردلاشو ب من میگه

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
وای مثل شوهر خواهر شوهرمن دو ساله میگه من توبه کردم و نماز میخونه خواهرشوهر بیچاره ام هم باورش شد دو ...

واااای این مسائل خیلی خیلی بده الهی تو هیچ زندگی نیاد

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
آخه من خیر سرم دوستشم محرم رازشم از جیک و بوک زندگیش خبر دارم همه حرفاشو دردلاشو ب من میگه

من خودم همه چیزامو به دوستم میگم ولی چند درصدو تو قلبم نگه میدارم که محکم بنظر بیام

من خودم همه چیزامو به دوستم میگم ولی چند درصدو تو قلبم نگه میدارم که محکم بنظر بیام

آخه اگه حساب محکمی بود از اول هیچ کدوم از خبط و خطاها و خیانتای شوهرشو نمیگفت بعدم اینجوری نیست تا قبل این قول آخری ک بده شوهرش مدام میگفت خاک بر سرم با این شوهرم حق طلاق و حضانت بچه هاشم گرفت حتی

بیشتر ب خاطر اینکه بهم توهین شده بود ک دادم سلام و ایناشو ک فرستاد نمیخواستم ک بدم حتی وقتی معرفی کر ...

همچین موردی برا منم اتفاق افتاد.با شوهر دوستم همکلاس بودیم.یه مدت دوست بودن بعد که ازدواج کردن یه روز بهم پیام داد من دلم پیش تو گیره دوستت فک کرد با اونم،اومد جلو نخواستم دلشو بشکونم 😐😐ولی خیلی پشیمونم نمیتونم ازت دل بکنم..منو میگی انگار دنیا دور سرم چرخید.هر چی از دهنم دراومد بهش گفتم بلاکش کردم.از ترسم به دوستم چیزی نگفتم.ترسیدم باور نکنه که هیچی..تازه تهمتم بزنه که من چشمم دنبال شوهرشه..در حالی که اون موقع من خودم با شوهرم دوست بودم و از اول تا الان عاشق شوهرم بودم و هستم و اصلا شوهر اونو داخل آدمم حساب نمیکردم اون موقع..گفتم الکی واسه خودم شر درست نکنم و نگفتم.یه مدت عذاب وجدان داشتم ولی بعذش گفتم به درککک به من چه اصلا.میخواست طرفشو میشناخت بعد باهاش ازدواج میکرد.الانم شنیدم اختلاف دارن..هر کسی تو زندگی تاوان و یا پاداش انتخابشو تجربه میکنه..شما هم اصلا خودتو مقصر ندون هیچ تقصیری متوجه شما نیست.اصلا دخالت نکن و چیزی نگو..آرامش خودتو فدای مشکلات زندگی یکی دیگه نکن.حتی صمیمی ترین دوستت

همین جا همه چیز قطع کن ادامه نده دعوا کردن هم نوعی ادامه دادن است.زندگی اون خانم هم خیلی خیلی مهمه مطمین باش اگه کوچکترین چیزی شنید تا اخر عمر همیشه دلش میلرزه و دیگه تیکه گاه زندگی شو سست میبینه .بنظر من این ارتباطهای گروهی در دنیای مجازی که ارتباط دوستان و همکلاسی های قدیمی است نه تنها یاد خاطرات خوب گذشته نمیکنه بلکه باعث خرابی های زیادی در زندگی میشه از این گروه ها کلا بزن بیرون زندگی کم و بیش خودت به از تمام ارتباط های غلط است

صلی الله علیک یا ابا عبدالله🌷🌷🌷.به نیت حل مشکل خودتون و شفای پسرم لطفا این سلام سه بار بخونین🌷
همچین موردی برا منم اتفاق افتاد.با شوهر دوستم همکلاس بودیم.یه مدت دوست بودن بعد که ازدواج کردن یه رو ...

خیلی پست هستن اینجور آدما نمیدونن چی میخوان از زندگی خ فک کردم اما منم ب این نتیجه رسیدم نگم حتی آسپرین شات گرفته بودم ک لازم شد نشون بدم اما اونرو هم پاک کردم ب قول شما ب درک

همین جا همه چیز قطع کن ادامه نده دعوا کردن هم نوعی ادامه دادن است.زندگی اون خانم هم خیلی خیلی مهمه م ...

آره تموم کردم همون موقع ک ج دادم بلاک کردم و اینستامو کلا پاک کردم ارتباطمون در همین حد لای ک کردن و گاهی کامنت بوده همیشه که اونم تمومش کردم