2777
2789
عنوان

چه مرد پستی شده .... ب زنش نمیخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 73 پست

من اهل نصیحت نیستم بهترین جواب کوبنده فقط بلاک بود یعنی بیارزشو رزلی همین و اگر روزی همسرت متوجه میشد میگفتی ندیدم نخوندم الان چی با جواب دادنت به نظرت شوهرت راضیه پس خودتم خیانت کردی بقران متهمت نمیکنم ولی یکم فکر کن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=47250775]رازی که نه شما به شوهرت میگی نه اون به زنش بین شماست تو شریک جرم خیانت شدی ناخواسته[/QUOTE

بی عقلی ایشون چرا باید آرامش منو بهم بزنه اتفاقا اگه ج نمیدادم ایشون ب قول یکی از دوستان فک میکرد دارم براش ناز میکنم اینم که ب زنش نمیگه خوب معلومه ک نمیگه رازی بین منو ایشون وجود نداره واقعا حرفمون ناراحت کنندس

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  
خیانتی نبوده که شریک شه عزیزم استارترو دچار عذاب وجدان نکن 

واقعا ممنون متعجب از دوستانی که چی فکر میکنن واقعا با خودشون اینطور نظر میدن

گاهی شوهرم ازین شوخی ها میکنه میگه دوس دختر بگیرم یا فقط دخترای اینستا رو فالوو کنم من همیشه رد میشم اهمیت نمیدم حس میکنم هرررررررگز اینجوری ادمی نیس ,,نکنه منم اشتباه میکنم خدایا😨😨

بعضیایه جوری رو مخن که حتی موز خوردنشون هم صدای خیار میده   

معمولا وقتی خانوما باردارن اقایون ب دلیل خلا های عاطفی دست ب کارایه احمقانه میزنن.شما زیاد جدی نگیر ب خانومشم نگو جواب این مرد رو هم نده حتی فوش و بدبیراه اونوقت فکر میکنه ک حتما خوشت میاد جواب میدی مردا عقل درستی ندارن😆😆😆

❤ یک صلوات میفرستین برام ❤
ادم ابله و خیانت کار ذاتش اینه ایا با گفتن دو جمله شما حالا اون متین و سربه راه میشه؟نه هرگز شما نبا ...

من قصد سر ب راه کردنش نبود از نظر من به من توهین کردن من هم جوابشون رو دادم کلانم اکانت اینستامو بستم... درضمن من و شوهرم همون موقعشم ک اینطور نبود رابطمون به هیچ وجه به اینطور مسائل مثل فضای مجازی و چک کردن تلکرامو اهمیت نمیدادیم ینی نه برای ایشون مهم بود نه من ...چن بار پیش اومد دایرکتامو نشونش دادم قبلانا گفت این چیزا گفتن نداره خودت میدونی باید چیکار کنی اما الان روابطم طوری نیس بخوام مطرح کنم

واقعا ممنون متعجب از دوستانی که چی فکر میکنن واقعا با خودشون اینطور نظر میدن

از من که خانومم تعجب نکنید عزیزم از ذات کثیف برخی اقایون تعجب کنید اگر شما روزی به خانومش بگی الان اونم میگه خوب تو چرا جوابمو دادی حالا بیا درستش کن تصور من اینه بهتر بود جواب نمیدادی همیشه همه نظرا نباید موافق استارتر باشه که دلخور میشی گاهی وقتا یه نفر مث من واقعا خواهرانه بهت میگه دوست فقط تشویق کننده نیست پس دلخور نشو گلم