2777
2789
عنوان

چه مرد پستی شده .... ب زنش نمیخوام بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 1462 بازدید | 73 پست
خوب طفلی خانونه بارداره هرگز نگو شاید مرده هم وقتس اینجوری جوابشو دادی پشیمون شده فهمیده اشتباه کرده ...

واقعا نامردیه من خودم با شوهرم مدتهاست ک با هم مشکل داریمو فقط زیر یه سقفیم اما مطمئنم نه اون تا حالا کج رفته نه خودم خدا روشکر

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  
چقدر بدن اینجور مردا منم دیدم دور و برم غیر قابل اعتمادن نه واسه زنشون قابل قبولن نه واسه اونی که پ ...

آره خیلی زیاد شدن زن و کردم ندارن کلا همه چی خراب شده اکثر اقایونم ک محق میدونن خودشونو از نظرشون عادیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیشتر ب خاطر اینکه بهم توهین شده بود ک دادم سلام و ایناشو ک فرستاد نمیخواستم ک بدم حتی وقتی معرفی کر ...

جوابشو دادی کشش نده که همسرش نفهمه ..اکثرا مردا اینجور شدن ..شما باعث خرابی زندگیشون‌نشو ...چون‌بعد خیانت حتی اگه باهم بمونن لذت زندگیو زن طفلی نمیبره دیگه آدم قبلی نمیشه .

سکوت کنین سکوت خیلی خوبه 🤐🤐🤐لطفا نگین تو همونی نبودی که !!!!!بدم میاد 😏😏😏😏
بیچاره انقدر با ذوق عکسای خرید بچشو می ذاره امیدوارم متوجه بشه شوهرش چ آدمیه حالا نه از طریق من ولی ...

شوهرش آدم نیست.اون طفلی هم نمیدونسته و باردار شده

الانم اگر بفهمه خیلی بهش فشار میاد و بارداری سختی خواهد داشت.قرار نیست بچه رو بندازه،پس بهتره حداقل بارداری خوبی رو داشته باشه تا بعدش شوهر بی وجدانش رو بشناسه...

البته کاش شوهرش از رو هوس و بی عقلی آنی بهت ابراز علاقه کرده باشه و از ته دل نبوده باشه

خوب کردی جواب دادی چرا جواب نمی‌داد به خانمش نگووو زندگیش بهم می‌ریزد گناه داره اگه جواب نمی‌دادی فک ...

اصلا به هیچ وجه توقع این حرفا رو شنیدم نداشتم اونم الان ک داره پدر میشه ب جا فک کردن ب پسرش ب این چیزا فک کنه

واسه منم همچین موردی پیش اومد ولی طرف دوست شوهرم بود به این مستقیمی نگفت منم غیر مستقیم جوابشو دادم ا بلاک کردم حالا جالبیش اینجاست قبلا که بچه نداشتیم میرفتیم بیرون همش به دخترا تیکه مینداخت به زنش میگفتیم تو چرا ناراحت نمیشی و چرا بهش چیزی نمیگی همچین با ناز و عشوه میگفت مهدی هیجی تو دلش نیست!!

آخ منم ی مورد اینجوری میشناسم خانومه ی بچه داره دومیم بارداره چندبارم شوهرش خیانت کرده و الان ی دو سالی میشه قول داده مثلا ب خانومش و فکر میکنه ک کاملا اوکی شده اما خبر نداره شوهرش همون آدم فقط کاربلد و شارلاتان شده....هم دلم طاقت نمیاره نگم ک شوهرش چقد پست و بی لیاقته هم دلم راضی نمیشه ب خاطر شرایطش بهش بگم😞😞😞خیلی بده

السلام علیک یا ابا عبدلله.خدایا تو رو به لب تشنه امام حسین قسم میدم که داداش یکی یه دونه مو شفا بدی😢
شوهرش آدم نیست.اون طفلی هم نمیدونسته و باردار شده الانم اگر بفهمه خیلی بهش فشار میاد و بارداری سختی ...

امیدوارم همینطور باشه خدا ب زنش رحم کنه و سر عقل بیاد شوهرش

آخ منم ی مورد اینجوری میشناسم خانومه ی بچه داره دومیم بارداره چندبارم شوهرش خیانت کرده و الان ی دو س ...

آره آدم کلا تو عذاب وجدان گفتن نگفتن میمونه

گاهی اقایون هم دچار استرس بارداری خانوماشون حرکات عجیب میکنن اینو من خوندم کاش شما ندید میگرفتی جواب نمیدادی و بعدها اگر گفت نیگفتی کدوم پیام ندیدم با اینکه دیده بودی