2777
2789
مثلا وقتایی ک بچه خوابه نمیتونم منم چن ساعتی بخوابم ک جبران بشه.همش استرس بچه رو دارم فکر ب اینکه با ...

بگیر بخواب .. تخت .. یه ماه حاضری بخورید بخدا هیچی نمیشه .. 

تخم مرغ و سیب زمینی 

املت .. 

سوپ 

عدسی .. دو سه روزم غذا بیرون .. بیخود خودتو نگران نکن گلم .. برا همه همینه 

تا حالا دستت راه بیفته 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
بگیر بخواب .. تخت .. یه ماه حاضری بخورید بخدا هیچی نمیشه .. تخم مرغ و سیب زمینی املت .. سوپ عدسی .. ...

نمیدونم.همه چیزبرام سخته.سرمو ک روی بالشت میذارم قلبم تتد تندمیزنه از استرس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم.همه چیزبرام سخته.سرمو ک روی بالشت میذارم قلبم تتد تندمیزنه از استرس

نگهداری از نوزاد خب سخته واقعا توقع چی داری از خودت عزیزم؟

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
نگهداری از نوزاد خب سخته واقعا توقع چی داری از خودت عزیزم؟

توروخدا بگو کی عادت میکنم ب این وضعیت؟دارم میمیرم

اینکه اومدم خونه مامانم بدعادتم نمیکنه؟؟کنارش نمیتونم بخوابم باکوچکترین صداش بیدارمیشم

توروخدا بگو کی عادت میکنم ب این وضعیت؟دارم میمیرماینکه اومدم خونه مامانم بدعادتم نمیکنه؟؟کنارش نمیتو ...

هر وقت باور کنی که تو مادرشی و تو تمام نیازهاش رو بهتر از بقیه میدونی اون موقع برنامه ریزی میکنی و به کارای دیگه ات میرسی .

بچه ی من نارس بود حتی میترسیدم پلک روی هم بذارم مجبور بودم وقتی میخوابیدم بگم یکی نگاش کنه ولی مادرم توجهی به حرفم نمیکرد .. 

چقدر اونجوری حرص میخوردم شما که بچت دیگه ماشا الله خوبه .. 

هر وقت باور کنی که تو مادرشی و تو تمام نیازهاش رو بهتر از بقیه میدونی اون موقع برنامه ریزی میکنی و ب ...

چجوری برنامه ریزی کردی ک هم ب خودت وخوابت رسیدی هم ب بچه؟؟چرا من نمیتونم

اگ مامانم نزدیکم بود خوب بود ولی دوریم ازهم.نمیدونم این یکماه موندنم تاثیری داره توحالم یانه بیشترمی ...

آره وابسته میشی. یه شهر دیگه هستی؟ چند ساعت راهه؟

سعی کن بری و برگردی کامل نمون. باید تنهایی هم تجربه کنی تا کم کم عادت کنی به شرایط. مثلا یه هفته مامانت بیاد بعد هفته بعد تو برو. بعدم هرچی بزرگتر بشه بچه گریه هاش کمتر میشه و خوابش بهتر میشه میتونی از پسش بر بیای

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

چجوری برنامه ریزی کردی ک هم ب خودت وخوابت رسیدی هم ب بچه؟؟چرا من نمیتونم

یه برگه برداشتم 

باید روزانه قرص مکمل میخوردم 

نماز هام بود 

شستن لباسای بچه بود 

اینها کارای مهمم بود 

و خرید های واجب بچه 

و مکمل های بچه 

برای دو هفته ستون کشیدم زدم به در یخچال .. انجام میدادم تیک میزدم .. چون ادم بخاطر بیخوابی خیلی بی حواس میشه حالا عذاب وجدان مکمل خودش و بچه و نماز هم میگیره اینجوری میرفتم جلو .. بچه هم روز به روز قوی تر میشه و خوابش عمیق تر میشه و کم کم بی خوابی کمتر میشه  

آره وابسته میشی. یه شهر دیگه هستی؟ چند ساعت راهه؟سعی کن بری و برگردی کامل نمون. باید تنهایی هم تجربه ...

راست میگی؟؟ینی بعدیکماه بهتر میشه؟مامانم همش میگه سختیت بیشترش تا۴۰روزشه بعد بچه روال میشه وبهترمیخوابه کمترشیرمیخوره.

راست میگی؟؟ینی بعدیکماه بهتر میشه؟مامانم همش میگه سختیت بیشترش تا۴۰روزشه بعد بچه روال میشه وبهترمیخو ...

آره عزیزم همینجوره. ۴۰روز که بگذره بهتر میشه. نمیگم کامللل میخابه و آرومه. ولی خب یه مقدار بهتر میشه. 

بعدم شب موقع خواب خونه رو کامل تاریک کن بچه رو قنداق کن اگه قنداق چسبی داری خوبه اگه نه پتوی دور پیچ نازک اگه داری اونو دورش کامل بپیچ مخصوصا دور دستاش تا نتونه تکون بده. راحت میخابه فقط برای شیر بیدار میشه

یا اگه دیدی آروم نمیشه هیچ جوره براش صدای سشوار دانلود کن بزار خوابش میبره. البته گوشیت بزار رو حالت پرواز که اشعه نداشته باشه. مطمئن باش میتونی اوضاع رو تو دست بگیری و تنهایی روزتو با بچه بگذرونی

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

من ازشیردادن بچه متنفرم اینکه هربار یکساعت سیخ میشینم وشیرمیدم و همه بدنم دردمیگیره اذیتم.واین کارهر ...

نه عزیزم. منم فکر میکردم مادر بدی هستم که اون عشق شدید مادرانه رو ندارم ولی کم کم عاشقش شدم. به خودت زمان بده. بعدش دیگه یه جوری میشی که یک ساعت ندیدنش دیوونت میکنه. من با اون همه زجری که موقع شیردهی کشیدم الان عشق میکنم وقتی تو چشام زل میزنه و لا به لای شیر خوردنش میخنده و شیر از گوشه دهنش میریزه بیرون. این روزا هم میگذره عزیزم.

ازلحاظ خوابیدنت واینا چجوری بودی؟میتونستی بخوابی؟؟

نه بابا کدوم مادریه که بتونه ۶ماه اول درست بخوابه؟ تا یک ماه که شبی چند بار مجبور بودم شیر بدم. دیگه حالا وقتایی که از گریه هاش خوابم نمیبرد به کنار. حدودا یک ماه و نیمش بود که فکش قوی تر شده بود و چون بیشتر شیر میخورد دفعات بیدار شدنش به دو بار در شب رسید. الان که دو ماه و نیمشه. بیشتر شبا یک بار برای شیر بیدار میشه. باور کن ذره ذره همه چی بهتر میشه. یه چند وقتی تحمل کن.

نه بابا کدوم مادریه که بتونه ۶ماه اول درست بخوابه؟ تا یک ماه که شبی چند بار مجبور بودم شیر بدم. دیگه ...

راست میگی؟؟این شب بیداری وشیردادن خیلی نابودم کرده.مرسی ک امید دادی.همه میگن یکماهش بشه بهترمیشه ولی من همش میترسم

راست میگی؟؟این شب بیداری وشیردادن خیلی نابودم کرده.مرسی ک امید دادی.همه میگن یکماهش بشه بهترمیشه ولی ...

نه راست میگن. منم اوایل خیلی کلافه بودم همه میگفتن چهلش رد بشه خیلی بهتر میشه‌. راست هم میگفتن. بچه اگه کولیکی نباشه چهل به بعد خوب میشه اگه کولیکی باشه چهار ماهگی اوکیه.