2777
2789

با چرخ خونگی خیلی سخته،مخصوصا اینکه توش پشم شیشه داره مطلسه دوزی میخواد خیلی اذیت میشی،اگه میتونی یه چرخ صنعتی بخر ،یا اینکه مستقیم روتختی رو از تولید کننده بخر خودت بفروش یه سودی این وسط میکنی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه آشنا داریم سفارش می‌گیره از فروشگاههای سبزه میدان اصفهان براش خوبه ولی اون فقط میدوزه و دستمزد می‌گیره دیگه کاری به بازار وفروش و اینا نداره کارش هم خیلی تمیزه.شما میخوای سفارش از مغازه دار بگیری یا خودت بفروشی؟

با چرخ خونگی خیلی سخته،مخصوصا اینکه توش پشم شیشه داره مطلسه دوزی میخواد خیلی اذیت میشی،اگه میتونی یه ...

مغازه مخصوصش رو پیدا کردم که انواع پارچه هاش رو داره توی شهرمون ولی نمیدونم به صرفه هست نیست چون می‌خوام النگومو بفروشم یا پولی جایی قرض کنم شروع کنم

مغازه مخصوصش رو پیدا کردم که انواع پارچه هاش رو داره توی شهرمون ولی نمیدونم به صرفه هست نیست چون می‌ ...

به صرفه که هست ،پیشنهاد من اینه یه دست روتختی بدوز سرمایه خاصی نمی‌خواد قبل از اینکه النگوتو بفروشی،بعنوان نمونه کار به بازار نشون بده بعدش برو یه چرخ صنعتی بخر،من دو سال پیش خریدم ۱۵ تومن البته قیمتای مختلف هست،رویانگ ارزونتر و جدیدتره

به صرفه که هست ،پیشنهاد من اینه یه دست روتختی بدوز سرمایه خاصی نمی‌خواد قبل از اینکه النگوتو بفروشی، ...

ایده خوبیه دلم میخواد یک کاری کنم ادیتورم ولی آنلاین کار ادیت خیلی سخته فقط مناسب ها یکم اوکی هست یک دلم می‌گفت دوربین بخرم عکاسی شروع کنم یک نفر گفت روتختی و پتو خیلی خوبه

ایده خوبیه دلم میخواد یک کاری کنم ادیتورم ولی آنلاین کار ادیت خیلی سخته فقط مناسب ها یکم اوکی هست یک ...

خیاطی بلدی؟؟اوایلش دوست و آشنا ازت خرید میکنن حرفه ای که شدی مشتری خودش میاد،به خانومایی که میخوان جهیزیه بخرن با یه درصدی تخفیف راحت میفروشی،یا اونایی که سیسمونی میخوان،بنظرم فروش روتختی خیلی راحت‌تر از چیزای دیگست

به نظرت چند تا دونه بدوزم ببینم اگه فروش داره چرخ صنعتی بخرم

مدل چرخت چیه؟؟ دو تا بدوزی سر سومی صدای چرخت در مباد،من ۵ سال با چرخ خونگی سرویس آشپزخونه دوختم،آخراش چرخم نا نداشت صدای موتور گازی میداد😂😂