2777
2789
عنوان

لکه بینی در بارداری

5714 بازدید | 40 پست

سلام امروز دلم درد میکرد یهو ساعت ۸ شب لکه قهوه ای دیدم رفتم دکتر سونو دادم گفت باید استراحت مطلق کنی کسی شرایط منو داشته بعد خوب شده باشه . تروخدا کمک کنید یچیزی بگید دلگرم شم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام 

بله من هم در اوایل بارداری دوبار دچار خونریزی و لکه بینی شدم‌ دکتر بهم گفت استراحت مطلق داشته باش شیاف پروژسترون هم تجویز کرد استفاده کردم و کاملا خوب شدم ،، تو هم اصلا نترس فقط و فقط استراحت کن استرس هم نداشته باش .

سلام عزیزم

منم هفتهذششم بارداری قبلیم لکه بینی داشتم سونو دادم گفتن استراحت مطلق، چون ی لکه خون پشت جنین تشکیل شده بود ، دکترم شیاف استروژن مقعدی تجویز کرد ک خوب شدم

سر چهار ماه دوباره لک دیدم بازم شیاف استفاده کردم

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
۱۵ هفته

عزیزم نگران نباش فقط جدی جدی استراحت کن من دقیقا مثل شما هفته اوایل هفته 15 لک بینی داشتم رفتم سونو دکتر سونو گفت تهدید به سقطه و باید استراحت مطلق کنی اومدیم خونه شب خوابیدم صبح بیدار شدم دیدم خونریزی خفیف دارم زود پا شدم رفتم پیش دکترم شیاف داد بهم همون روزش خوب شدم تا یه ماه استفاده کردم بعدش دکترم گفت دیگه شیاف نیاز نیست ولی هنوز از همون موقع استراحت مطلقم نگران نباش منم مثل تو نگران بودم همش گریه میکردم ولی خوب شدم فردا حتی اگه لک بینی هم نداشته باشی پاشو برو دکترت حتما برو بعدشم خوب استراحت کن فقط واسه دستشویی و کارهای خیلی ضروری از جات بلند شو

ببخشید خانما فکر میکنم من اسم شیافو اشتباه نوشتم اخه همیشه استروژن و پروژسترونو قاطی میکنم

ب هر حال دکتر خودش میدونه چی باید بده

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،