2777
2789
عنوان

سزارین بیمارستان صارم 1403

12283 بازدید | 39 پست

سلام دوست جونیا حال و احوالتون

الوعده وفا گفتم برم زایمان هرجا باشه میام تاپیک‌میزنم مینویسم تا بقیه م بخونن

خودم سر انتخاب بیمارستان هرچی اینجا میدیدم تامیک مال خیلی خیلی وقت پیش بود و حسابی سردرگم‌میشدم

من از بین بیمارستانهایی که مد نظرم بود صارم رو انتخاب کردم برای سزارین

ماه هشتم بود که تصمیم گرفتم برم زیر نظر دکترای صارم

رفتم و اعلام‌کردم فقط سزارین مد نظرمه

برخلاف خیلی جاهای دیگه زیرمیزی و انقدر بده و نمیشه و نداریم و اینا نداشتن ولی خب تقریبا میشه گفت یه چند روز قبل سزارین با ازمایشات و مشاوره هایی که میفرستادن و تاییده هایی که میخواستن مثلا نمونه اش تاییده روانپزشک و پزشکی قانونی و فلان در همون حد زیرمیزی درمیارن 😂حدودا با سونوگرافی هایی که اخرا ازم خواستن و همچین لازم نبود واقعا تقریبا ۵ میلیونی تموم شد این ماجرا! همون ۲_۳ تومن تاییده ها و دکترا و اینا میشد.

خب بریم برای روز سزارین و سوالایی که شاید توی ذهنتون پیش بیاد

هزینه سزارین رو ۳۰ م تومن اعلام کردن که ۱۰ میلیون قبل عمل علی الحساب ما کارت کشیدیم

روز عمل اول صبح مراجعه کردیم برای اتاق

اتاق عمومی دونفره گرفتم که بعدا دیدم‌چه خوب کردم اتاق خصوصی نگرفتم میگم‌چرا حالا....

۱/۵۰۰هزارتومن فقط هزینه پمپ درد شد

اقلامی هم خود بیمارستان به اجبار برای مادر و فرزند میداد که هرکدوم ۱/۵۰۰ هزینه اش بود

من همه چیز تکمیل برده بودم و مخصوص اولین بارم بود فقط سه چهارتا ساک وسایل داشتم 😅

یعنی عملا اگر هیچی ام به من نمیدادن من خیلی خیلی از اونا تکمیل تر بودم🤣

ولی خب گرفتیم وسایل رو

هزینه سزارین در کل برای ما حدودا ۳۴ تومن تموم شد

من وارد بخش که شدم اتاقی که بهم دادن هم اتاقیم ساعت ۱۲ ترخیص شد و من ساعت ۱۱ برگشتم توی اتاق

بعدش دو سه ساعت بعد یه نفر دیگه اومد که گفت میخوام برم اتاق خصوصی و منتظرن خالی بشه و از صبح گفتیم بهشون 🤐😐ولی خب باید منتظر باشیم (سازرین انجام شده بود براشون مثل من و نی نی شون متاسفانه ان آی سی یو باید میموند) قشنگ یکی دوساعت مهطل شدن توی اتاق تا برن خصوصی یعنی از صبحش تا همون نوقع توی عمومی بودن مثل من و بقیه

گفتم شاید این مورد اینجور شده ولی زهی خیال باطل ! نفر بعدیم از شانس نی نی ش مثل خانم قبلی بود و اتاق خصوصی از قبل گفته بود و گفته بودن باید صبر کنس خالی بشه!

بچه ها میدونید یعنی چی؟ یعنی از شما هزینه یک روز کامل خصوصی رو میگیرن و شما فرداش مشکلی نداشته باشی مرخصی ولی عصری از ساعت ۵ به بعد تازه به شما اتاق خصوصی میدن که تقریبا میشه گفت هیچ فرقی با اناق دو تخته نداشت جز اینکه همسر میشد شب بمونه پیشت همین !

و شما عملا چندین ساعت اتاق خصوصی و ارامشی که میخواستی رو نداشتی اگر اونجوری مد نظرت بود!

من از همراهی و هم صحبتی و حضور کسی دیگه خوشحال میشدم و برام بودن کسی دیگه توی اتاق مزیت بود

اما از شانسم بود یا چی هردو خانم زائو رفتن و کسی دیگه نیومد و عملا اتاق بزرگ دوتخته شد برای من خصوصی و خودم و همراهم بودم فقط

از عصری تا فرداش که مرخص بشم کسی نبود و یکی دوساعت  مونده به ترخیصم یه مامان و نی نی توراهی اومدن که من داشتم دیگه نی نی به بغل برمیگشتم خونمون 😊

خب یه چیزایی ام باید بعد هشدار و انتقام گفت دیگه

دوستان‌ واقعا کار بیهوشی اتاق عمل حرف نداشت

من هیچ دردی برای بیحس کردن کمرم نفهمیدم

اقایی که مسئول بیهوشی بود چندین بار گشت روی کمر من که بهترین جارو پیدا کنه برای تزریق وقت گذاشت و توضیح داد برام و صبوری کرد

من واقعا هیچی نفهمیدم و انگار مثلا یه سوزن کوچولو رفت توی کمرم

بعد بی حسی که اون اقا تاییدش کرد و رفت کادر اتاق عمل هم خیلی خوب و صبور و خندون بودن و من تهوع بخاطر دارو گرفتم که با مهربونی گفتن طبیعیه و باید سرمو کج کنم و بالا بیارم

سر درد وحشتناکی گرفتم با تزریق اون داروی تهوع اور که حس میکردم همین الانه که مغزم منفجر بشه و بمیرم! رگای مغزم پاره بشه و خونریزی کنم و واقعا حال بدی بود افتضاح بود ! افتضاح ! که تا گفتم حالمو  گفت الان درستش میکنم و برام دارو تزریق کرد اون خانم و عملا توی پنج دقیقه من دیگه هیچ دردی نداشتم‌

دکترم اومد و سزارین رو انجام داد و نی نی قشنگمو بردن برای چکاپ و تمیزکاری

رو به روی خودم و داشتم میدیدمش

اهان قبلشم گفتن همسرت دوست داره بیاد اتاق عمل و بند ناف نی نی رو ببره که من گفتم بله از خداشه

و صداش زدن و اومد توی اتاق عمل 🥰

نی نی رو تمیز کردن و تماس پوستی رو گرفتیم ک حتی روی سینه ی من گذاشتنش و شیطون بلای من شروع کردن مک مک خوردن شیر ولی بخاطر حال من و خودش جداکردنش بعد چند دقیقه

وای که چه قشنگ بود دلم غنج میزنه وقتی یادم میفته بچمو برای بار اول دیدم و عشق کردم و خداروشکر کردم

هرکسی ام التماس دعا داشت دعا کردم و چون خودم منتظر بودم دعا کردم دامن همه سبز بشه و خدا قسمت همه بکنه 

بعدش من و همراه نی نی اوردن توی بخش واتاق باهم

رسیدگی واقعا عالی بود

پرستارا حرف نداشتن و دست همشون درد نکنه تند تند سر میزدن راهنمایی میکردن رسیدگی میکردن درد داشتم بعد تموم شدن پمپ درد بهم دارو میدادن و حالمو رسیدگی میکردن .متاسفانه همه با یکی دوبار فشار بعد عمل کار خونریطی و رحمشون جمع میشد از شانس من چندین بار احتیاج به این کار داشتم که با صبوری و کمک و درک حال من ماماهای همراه و پرستارا برام اون فشار رو انجام‌میدادن 

کادر نظافت ورسیدگی به تخت و مادر حرف نداشت

به محض دیدن احتیاج به نظافت یا کمک به من حضور داشتن و رسیدگی میکردن

ادامه /

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

من اولین بار از تخت اومدم پایین خیلی عذر میخوام تمام اتاق رو خون برداشت 😔با کمک اون خانم اومدم از تخت پایین و تمام اتاق تا دم سرویس خونی شد ولی با احترام و محبت و دلداری منو کمک کردن برای اولین دستشویی و گفتن هیچ اشکال نداره و اتاق رو تمیز کردن

برای نظافت و تخت و شیاف و تعویض رو تختی و خلاصه این کارا همیشه بنده های خدا سروقت و در دسترس بودن خدا ازشون راضی باشه و تنشون سلامت باشه 

اتاق تمیز مرتب و عالی بود.نظافت کامل رعایت میشد و تمیز میشد(من ولی برای خاطر خودم رو بالشتی و پد یک بار مصرف سرویس فرنگی همراهم بود و مصرف میکردم)

بخش شلوغ و بی سر و ته و صاحب نبود و نظم داشت 

دکترا ویزیت میکردن و راهنمایی

فرداش برای ترخیصم پرستارا راهنمایی کردن و واکسن رو زدن و کارهایی که باید برای نی نی انجام بدیم رو گفتن 

من واقعا از انتخاب صارم خوشحالم و خاطره خوبی برام بود و خیلی راحت بودم و هیچ مشکلی نداشتم باهاش

گفتم برای کسایی که میخوان برن صارم و جدیدا نمیدونن اوضاع چیه توضیح بدم شاید به دردشون خورد

سوالی بود باشم جواب میدم حتما 😊

یه صلوات مهمونم‌کن، نی نی رو توی بغلم بگیرم سالم لطفا🥰 دختری که چشمش به آسمونه و منتظر که دامنش سبز بشه...لطفا برام دعا کن به آرزوم برسم و خدا حسرت به دلم‌ نزاره 💖 من معجزه خدا رو دیدم😍برای نی نی توی دلم لطفا دعا کن سالم بغلش بگیرم 😍الهی هرچی میخوای خدا به دل مهربون و زبون دعاگوت ببخشه🙏نی نی قشنگم به دنیا اومد و هزاران غنچه شادی در قلب من جوونه زد😍انشالله قسمت هرکسی چشم انتظاره، بگو آمین😇

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا نی نی عزیزتون رو براتون حفظ کنه درسته هزینه هاش بالاست ولی واقعاً از لحاظ رسیدگی عالی اند و پرسنل همه خوش برخورد و صبور من ۱۲ روز اونجا بستری بودم سال ۹۳ 

تو دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر دختر کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

منی که از ساعت 11 دارم درد میکشم 

و دیگه دارم کم کم میرم بیمارستان دعا کنید دهانه رحم باز شده باسه و بچه ام رو بغل بگیزم امروز 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

قدم نی نی مبارک باشه. ببخشید من سوالام زیاده، ماه هشتم تموم شده هنوز تصمیم قطعی نگرفتم. 

دکترت کی بوده؟ بخیه رو خودش زده؟. راضی بودی؟ میزان شکاف بخیه چقدره تقریبا؟ 

هزینه اتاقا خصوصی چقدره؟ 

عزیزم قدم نو رسیده مبارک ان شاءالله نامدار و از یاران اقا حضرت مهدی باشن و خدا بهتون ببخش ❤

مرسی قربونت😊

منی که از ساعت 11 دارم درد میکشم و دیگه دارم کم کم میرم بیمارستان دعا کنید دهانه رحم باز شده باسه و ...

انشالله که به خیر و خوشی زایمان کرده باشید و نی نی ناز رو توی بغلت بوسه بارون کرده باشی

قدم نی نی مبارک باشه. ببخشید من سوالام زیاده، ماه هشتم تموم شده هنوز تصمیم قطعی نگرفتم. دکترت کی بود ...

سلام

مرسی تشکر

دکتر میرفندرسکی

خودش بخیه زد بله

شکاف بخیه فکر کنم برای هرشخص فرق کنه ولی خیلی زیاد نبود و نرمال بود به نظرم و سانت نزدم 😂

هزینه اتاق خصوصی فکر کنم یکی دو تومن اختلافش بود ولی خب اگر بخوان واقعا مثل اون چیزی که من دیدم رفتار کنن شما علنا فقط از ساعت ۶_۷ شب به بعد اتاق خصوصی داری و برای چندساعت فقط پول اتاق خصوصی میدی ک فرداش انشالله تا ظهر مرخصی

شانس من که خدا لطف کرد اتاق خودش خصوصی شد و خلوت 😂😂کسی از غروب به بعد توی اتاق نبود 

انشالله برای شما هم همینطور باشه

قدم نو رسیده مبارک باشه😍میتونم بپرسم وزن نی نی چقدر بود و اینکه سونو وزن رو دقیق حدس زده بود یا نه؟

سونوگرافی برای من توی صارم داستان شد یکم روز اخر واقعیت!

پیش دکترای اقا برای سونو برو حتما

من پیش یه خانم رفتم و سن و وزن جنین رو درست تشخیص نداد و داشت داستان میشد سزارینم و عقب میافتاد ولی رفتم باز برای دوم پیش یه اقا اونجا خیلی دقیق تر و عالی تشخیص داد و نجاتم داد تشخیص و دقت درستش

وزن جنین من رو ۳۷۰۰ تشخیص دادن که شد ۳/۵۰۰ وزنش به دنیا اومدنی و اختلاف چندانی نداشت

معمولا میگن ۵۰۰ گرم شما بالا و پایین داشته باش حتما

ولی منو راهنمایی کرد اون اقا و گفت مای بیبی سایز صفر به کارت نمیاد چون نی نی توی شکمت ریز نیست و درشت و خوبه و گفت لباس سایز یک حتما باخودت بیار صفرم همراهت باشه

سونوگرافی برای من توی صارم داستان شد یکم روز اخر واقعیت!پیش دکترای اقا برای سونو برو حتمامن پیش یه خ ...

اره من همیشه سونو آقا میرم ، شوهر دکترمه هم خیالم راحتتره هم کارش خوبه واقعا

ممنونم‌عزیزم. به سلامتی همه چی برات خوب پیش بره

مرسی عزیزم انشالله برای شما هم خیر و خوشی باشه فقط

من اولین بار از تخت اومدم پایین خیلی عذر میخوام تمام اتاق رو خون برداشت 😔با کمک اون خانم اومدم از ت ...

عزیزم من میخوام بهمن ماه این بیمارستان زایمان طبیعی کنم ، اطلاع دارین هزینه اش چقدر میشه؟