2777
2789
عنوان

رفت با یکی دیگه ازدواج کنه…

679 بازدید | 39 پست

من قبلا عقد کرده بودم. یک سال باهم دوست بودیم. عاشقش بودم😭😭😭خودشم منو خیلی دوست داشت. امشب بهم گفت مامانش یکی از فامیلاشونو براش انتخاب کرده و میخواد با اون ازدواج کنه. دارم روانی میشم. کسی میدونه چیکار کنم حالم بهتر بشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوبه که الان رفته و بعد ۵ سال زندگی و بچه ولت میکرد خوب بود اونی که رفتنی هست و بزار بره چون ال ...

چرا باید من دوسش داشته باشم ولی بره با یکی دیگه. یعنی اونی که مامانش انتخاب کرده رو هم اندازه من دوست داره؟

چه لطفی کرده آخه.من دارم میمیرم از ناراحتی😭😭

اخه اگ ب تو ازدواج می‌کرد حرف حرف مامانش بود ک  شاید مامانش میگف باید طلاقش بدی مطمعن باش اونی ک ب این راحتی ولت کرده ت زندگی باهات هم راحتر ولت میکرد

خسته از نرسیدن ب آرزوها 

اول اینکه پیچونده

دوم اینکه وقتی بهش نمیرسی یعنی یکی نخواسته یا اون یا تو

معلومه اونم الان داره میپیچونه و نمیخواد

مگه زوری میشه اونم پسرای این دوره زمونه... که عاشق خانومای مجردم بشن با بچه...به حرف کسی گوش نمیکنن و ازدواج میکنن