2777
2789
عنوان

بیاین با هم و برای هم بخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 257 بازدید | 38 پست
مادرحضرت عیسی اسمش چیبود؟😂من همونم

بگم مریم؟

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریممنم اسم شما رو چی بگم؟

تو دعاهات بگو همون کاربری که تو تاپیک قرار بود واسش دعا کنم

خدا خودش میدونه😅

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان

باشه انشاالله به هر چی تو دلتونه برسین آمین

انشالله ممنونم

سلام عزیزم اون تاپیک قفل شد.

بزرگترین گناه طبق روایت معصوم یاس نومیدی از رحمت خداست.خودش گفته با توبه میبخشه شما میگی نمیبخشه؟! اذیت حیوانات توی کودکی برای خیلیا پیش میاد.خدا حساب و کتابش مثل ماها نیست.بلوغ عقلی و سن تمییز و تشخیص رو مد نظر قرار میده.خصوصا که شما نادم و پشیمان شدین.توبه نصوح یعنی همین که شما کردین و قبوله ان شا الله.باقیش القائات شیاطین هست همین حال بد که گفتین خودش گناهه.مراقب باشین تو دام دیگری از شیطان نیفتین.قران میفرماید خیر الامور اوسطها

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
سلام عزیزم اون تاپیک قفل شد.بزرگترین گناه طبق روایت معصوم یاس نومیدی از رحمت خداست.خودش گفته با توبه ...

خیلی ممنونم فرشته مهربون آخه فقط اینا نیست که کلی ببخشین کثافتکاری دارم تو پرونده سیاهم 

خیلی ممنونم فرشته مهربون آخه فقط اینا نیست که کلی ببخشین کثافتکاری دارم تو پرونده سیاهم

یک داستانی هست از کسیکه در زمان رسول خدا صلوات الله علیه با مردگان زنا میکرد.شبها میرفت نبش قبر میکرد و ...روزی پشیمان شد و دیوانه وار به کوه و بیابان زد.نعره و شیون میزد و از شدت عذاب وجدان و شرم پریشان و اواره شده بود.خبر به پیامبر اکرم رسید.فرمودند بگین بیاد.وقتی تعریف کرد پیامبر خدا هم از شدت خباثت و رذالت گناه این جوان منقلب شدند اما باذن الله حضرت جبراییل خدمت ایشان وارد شدند و پیغام وحی رو رساندند که  اگر گناه این جوان و همه بندگانم به اندازه تمام ریگ های بیابان و جنبندگان ته دریاها باشه اگر توبه کنند میبخشم.

حضرت سیدالشهدا از شمری که روی سینه مبارکشون هم نشسته بود و چند نفری که وارد گودی قتلگاه شدند برای بریدن سر مبارکشون ناامید نشدند و در همون لحظات هم دست از ارشاد و هدایت برنداشتند.همون طور که جناب حر با اون خطای بزرگ که منجر به واقعه خونین عاشورا شد برگشتند و جز هفتاد و دو تن عاقبت بخیر دوعالم شدند برای ما هم میشه ان شا الله

ضمن اینکه چندین روایت هست مبنی بر اینکه خدا جوان توبه کار رو بسیار دوست داره . باز آ « هر آنچه » هستی باز آ

حال شما بسیار زیبا و خریدنیه اتفاقا ، منم دعا کنید عزیزم❤️

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫