2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوستان من دیروز موعد پریودیم بوده از دیشب لکه بینی دارم حالا نمیدونم پریوده؟چیه؟درد پریودی هم ندارم خیلی مه.این ماه دکتر بهم لتروزول داده نمیدونم مصرف کنم یا نکنم.گرفتار شدیم بخدا از دست این پریود.اگه تجربه ای دارین ،نظری دارین ممنون میشم بگین

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
وحالا من... بی بی چک مثبت و حاملگی ناخواسته ویک دنیا فکروغصه دوروزه فهمیدم باردارم با ی دختر دوسا ...

ناشکری نکن عزیز دلم .خدا رو شاکر باش که بی دردسر بارداریت رو سپری میکنی نه مثل من که تمام دوران بارداری رو استراحت مطلق باشی و هر لحظه ترس از دست دادنش رو داشته باشی .پسرم هشت سالش شده و من میترسم اقدام کنم برای بارداری دوم دلم یه دختر میخواد اما.... 

با توام ....ای رفته از دست 😔 هر کجا باشم غمت هست 😢کاش روز رفتن تو ..گریه چشمم را نمیبست 😭رفتی و دلتنگی ام در خانه تنها ماند بغض در وا شد تو رفتی و غصه  اینجا ماند 😞
دوستان من دیروز موعد پریودیم بوده از دیشب لکه بینی دارم حالا نمیدونم پریوده؟چیه؟درد پریودی هم ندارم ...

من خوندم ميتونه كاشت تخمك باشه كه لكه بيني داري اگه خونريزيت نسبت به ماه هاي ديگه كمتر بود چند روز بعدش بي بي چك بزار

من خوندم ميتونه كاشت تخمك باشه كه لكه بيني داري اگه خونريزيت نسبت به ماه هاي ديگه كمتر بود چند روز ب ...

یه حس قوی بهم میگه بارداری نیست و کیست و اینجور چیزاست.امروز بی بی چک منفی شد

خدای من ممنونم که بهم لطف کردی که مادر بشم . خدایا به همه منتظرا کمک کن خودت می‌دونی انتظار چقدر سخته.دوستان مهربونم اگه دوست داشتین یه صلوات بدین من بچه ام سالم بغل کنم.التماس دعا
مگه سابقه كيست داري؟الان براي بي بي چك زوده 

آره من یک ماه پیش کیست داشتم که 5سانت بود که با قرص و داروهای گیاهی از بین رفت.و دکتر برای این ماه لتروزول داده

اي بابا انشااله كه خير باشه عزيزم

هر چی خدا بخواد همونو شکر.مرسی گلم

سلام من پنچ ماه پیش رفتم دکتر ازمایش سنو دادم برا بارداری هیچ مشکلی هم نداشتم خدارو شکر الان پنچ ماهه ک اقدام کردم ولی نشده فقط تو سنو کیست داشتم ک دکتر گفت پری بشی میفتن و چیز مهمی نیست سه ساله ازدواج کردم ۷ ماه اول قرص خوردم ولی بعدش طبیعی جلوگیری کردم از موقع ای ک اقدام کردم پریم هر ماه سه چهار روز جلو میفته

تورو خدا کمک کنید چکار کنم زود باردار شم

سلام من پنچ ماه پیش رفتم دکتر ازمایش سنو دادم برا بارداری هیچ مشکلی هم نداشتم خدارو شکر الان پنچ ماه ...

براي بعضي ها بعد اينكه جلوگيري رو كنار ميزارن يكم زمان ميبره تا باردار بشن كاري نميشه كرد در زمان تخمك گزاري هات رابطه زياد داشته باش