2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله

چقدر شد هزینش؟ریزش نداشت یا حجمش مثل روز اوله تو ذوق نمیزنه؟من میکرویی ک برا ابروهام زدم خوشم نمیاد چون یکم با رنگ ابروهام تیره تر شده میخوام ریمو کنم برم کاشت تا قبل از عید موهای سرم یا ابروهام تغریبا بور هست و نرم و نازکه جواب میگیرم؟؟؟شما ککجا انجام دادین؟

من انجام دادم و خیلی راضیم.واقعا هیچی مث کاشت ابرو چهره رو تغییر نمیده .بعد یه مدت هم خیلی طبیعی میش ...

مبارکت باشه عزیزم من موهام صافه نرم و نازک میترسم هرکدوم بره ی سمت بره ی جور شلخته وار نمی‌دونم از تتو ابروهام متنفرررررررررم ایشالا تا عید برم برا کاشت ریمو ابرو خیلی دردسر داره ؟

مبارکت باشه عزیزم من موهام صافه نرم و نازک میترسم هرکدوم بره ی سمت بره ی جور شلخته وار نمی‌دونم از ت ...

من کاشتم روی تاتوی آبروم انجام شد والبته مدل تاتوم قشنگ بود .اما مطمئن باش کاشت خیلی خیلی بهتر از تاتوست.اما در مورد ریمو ابرو یه جای مطمئن برو ارایشگاه ها نرو .من چن سال پیش خط چشمم رو با لیزر با یه جلسه تهاجمی و دو ماه بعد هم یه لیزر معمولی چن ثانیه ای کامل پاک کردم .زیر چشمم قبلا بن‌مژه بود و بعد دوباره رفتم بن مژه رو ترمیم کنم ارایشگره یه تاتوی خیلی کلفت و زشت زیر چشمم رو انجام داد .اینقد افسرده شده بودم و مجبور بودم زیر چشمم رو مدادی محو تاتو بزنم تا محل کارم گیر بهم ندن .چون شغل دولتی دارم .خلاصه با کلی تحقیق رفتم با یه جلسه لیزر پاکش کردم و کلا صورتم باز شد .اونجا میدیدم برای پاک کردن تاتوی ابرو هم میومدند اما پاک کردن تاتوی ابرو فکر کنم ترمیمش دوماه طول بکشه اما چشم سر یه هفته ترمیم سد حتی دنباله هم پشت چشمم داشتم و اونم پاک کردم.

من کاشتم روی تاتوی آبروم انجام شد والبته مدل تاتوم قشنگ بود .اما مطمئن باش کاشت خیلی خیلی بهتر از تا ...

آره دقیقا از میکرو ابروهام متنفررررررم پس کاشت خیلی بهتره 😍می‌دونی جای تاج ابروهامو نزدیک بهم کرده و یکم قیافم اخمو شده برای همین گفتم برم ریمو کنم پس اینجوری ک شما میگی من باید سه ماه قبل از عید برم ریمو ک برا عید بخوام کاشت کنم جاش خوب شده باشه برا ریمو ابرو برم کلینیک بهتره اره خیلی میترسم جاش مثل ی چیز سوخته بشه شما کدوم کلینیک رفتی؟برا ریمو ابرو؟

آره دقیقا از میکرو ابروهام متنفررررررم پس کاشت خیلی بهتره 😍می‌دونی جای تاج ابروهامو نزدیک بهم کرده ...

سلام عزیزم اگه میخوای برای عید تغییر کنی از حالا باید به فکر ریمو ابروت باشی چون زمان میبره پوست ترمیم شه و بخوای کاشت انجام بدی و خود کاشت هم چن ماه بگذره خیلی خیلی قشنگتر میشه .البته از همون اولین روز قشنگه اما چون پرتراکم بزاری یه ذره صورت خشن میشه تا یه مقدارش میریزه و حالت طبیعی پیدا میکنه.من برای ریمو خط چشمم خیلی خیلی تحقیق کردم رفتم مرکز جراحی میرداماد پیش دکتر هوشیدری.من قبلش رفتم توی پیجش و کامنت ها رو میخونم ورفتم اونجا از نزدیک دیدم و با خیال راحت خط چشمم رو ریمو کرد با یک جلسه .برای کاشت ابرو هم رفتم کلینیک لاله .چون دخترعموهام رفته بودند و قشنگ شدند منم رفتم و واقعا قشنگ کاشت انجام میدن مخصوصا خواب ابرو رو .فقط بازم تاکید می‌کنم بگو پرتراکم میخوام چون واقعا کم میشه بعد یه مدت و طبیعی طبیعی میشه