من بچم ۸ ماهشه شوهرم شکاک بددل روانیه . میخام طلاق بگیرم بنظرتون بچم چی میشه ب من میدنش؟اگندنششش آدم میتونهههه کم نم بچه روفرلموش کنه؟
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دانشجویی اوه کلی وقت داری برو درستو بخون من چی بگم سی سالمه.منم خانه دارم و مشک اینه که شاغل نیستم پس از جدایی میترسم ولی محبورم جدا شم.مشکلت با شوهرت چیه؟
دانشجویی اوه کلی وقت داری برو درستو بخون من چی بگم سی سالمه.منم خانه دارم و مشک اینه که شاغل نیستم پ ...
بچه داری؟؟
چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️
[QUOTE=355110523]من بچم ۸ ماهشه شوهرم شکاک بددل روانیه . میخام طلاق بگیرم بنظرتون بچم چی میشه ب من م ...
اونو میدونم اما این قانونم گوه گوه وای هرکی یجوری
میفهمم خودمم کشیدم اما اجازه نده روزهات با غم بگذره دس رو دس گزاشتن چیزیو تغییر نمیده کاری کن سال بعد ب خودت افتخار کنی ن بگی کاش زودتر شرو میکردم پاتو از خونه بزار بیرون فکر موفقیتت باش چون میدونم بزاری این روزات بگذره عمرتم رفته فکر خودت باش
نمبدونم فکر کنم تا وقتی شیر میخوره پیش شماست ولی بعدش بگیرن از وکیل بپرس
من کلا شیرخشکیه