2777
2789
آره بده خیلیم بده ولی خب دیر ب خودم اومدم اما اومدم تو مثه من نشو زود ب خودت بیا نزار بشینی خونه هر ...

من دانشجو ام ،میخواستم مرخصی تحصیلی بگیرم مامانم نمیزاره میگه برو دنبال درست ،به خاطر این عوضی خودتو نباز

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خوشبختم که دونفری خوشن،، که باهمن همه جا

ن عزیزم اینا ملاک نیس 

انقد دیدمو شنیدم از دهن خودشون ک دیگه برام مثه روز روشن شده همه خوشبخت نیستن فقط حفظ ظاهر 

مردی میشناسم زنش میگه عاشقمه و ال و بل آخرش شوهرش اومد ب من پیشنهاد دوستی داد همش دعای مرگ زنشو میکرد خودش گفت زنی نبوده باهاش نخوابیده باشه ولی زنش فک میکنه عاشقشه

این ی مورده 

ذهنتو نده ب این چرت و پرتا الان ک دیگه وفاداریم نمونده بخدا نمونده 

ن عزیزم اینا ملاک نیس انقد دیدمو شنیدم از دهن خودشون ک دیگه برام مثه روز روشن شده همه خوشبخت نیستن ف ...

او هوم حق با توعه ،بعضیا فرمالیته زندگی نگه داشتن،،،

من دانشجو ام ،میخواستم مرخصی تحصیلی بگیرم مامانم نمیزاره میگه برو دنبال درست ،به خاطر این عوضی خودتو ...

ن اصلا اینکارو نکن درستو بخون دو دستی بچسب ب درست تنها چیزی ک برات میمونه مدرکته ن ادما

😭😭😭😭همون لحظه امضا کردن حالتون بد نشد؟؟؟

چرا بد نشد مگه میشه اما اون لحظه خندیدم نزاشتم ببینه داغون شدم اما بعدش فقط گریه کردمو گوشه نشینی 

کم کم ب خودت بیای خندت میگیره ب اون روزات میگذره زندگی همینه توام حالا اولته کم کم بگذره حالت بهترم میشه الان نمیگم ال باش بل باش میدونم روندشو باید طی کنی اما بعدش قشنگ میشه خیالت راحت فقط خودتو نیاز 

برای اون طرف هم سخت بود؟؟؟

ببین جدایی سخته دیگه جفتتونم آسیب دیدین مگه میشه ی طرفه باشه ولی ب هر حال برای تو ک خانومی اوایلش سخته اما ب مرور درست میشی میبینی واقعآ خلاص شدی🤭🤣 خدا بزرگه اینو ب مرور میفهمی