2777
2789
ای خدااا بمیرم چقدر سخته عزیزم

خدانکن گلم 

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حرفت درسته ،،امروز از خونه زدم بیرون با پای پیاده یه دفعه دیدم کلا یه منطقه دیگه سر در آوردم از فکر ...

خب دیگه عزیزدلم کاملا طبیعیه منم س سال افسردگی گرفتم اما ب خودم اومدم دیدم فقط عمرم ب چوخ دادم افتادم ب درس خوندن دنبال ارشد یهو کارمم برام جور شد مطمعن باش تو ی قدم برا خودت برداری خدا صد قدم برات برمیداره فقط از این فاز بیا بیرون تو زودتر بیفت دنبال هدفت و پیشرفتت بخدا بخاطر خودت میگم دهن همه رم ببند 

اره میفهمم با بچه واقعا شرایط سخته

بنظرتون اگ بچه ب من ندن آدم میتونه کم کم سرد ش فراموش کن

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
چرا سرنوشت ما اینجوری شد؟کجای راهو اشتباه رفتیم

نمیدونم من بعصی موقع میگم خدا کلا منو فراموش کرد همیشه کتک میخورم هیچچچ جا نمیزار برم حتی خونه مامانم  شکاک بددله 

شوهر منم همینه میفهممت.تازه اونی که مریضه اونه ولی یه چیزی من بدهکار شدم

دقیقاااا منم ، انقدر التماسش کردم ازخودم بدم میاد الان،خاک بر سرمان و احساساتم 

من بچم ۸ ماهشه شوهرم شکاک بددل روانیه . میخام طلاق بگیرم بنظرتون بچم چی میشه ب من میدنش؟اگ‌ندنششش آد ...

اگر دختر هست ک تا ۹ سالگی پیش شماست بعدش خودش تصمیم میگیره پسر هم تا ۷ سالگی پیش شماست ازون ببعد تا سن ۱۵ سالگی با پدرش

دقیقاااا منم ، انقدر التماسش کردم ازخودم بدم میاد الان،خاک بر سرمان و احساساتم

خاک بر سرت خواهر 

به دل نگیریا

گفتم شاید به خدت بیایی 

تا کی میخایی به خودت بیچارت ظلم کنی 

حقارت برای کی برای چی؟؟یه انسان از خود راضی بی ارزش؟

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚