2777
2789

من بچم ۸ ماهشه شوهرم شکاک بددل روانیه . میخام طلاق بگیرم بنظرتون بچم چی میشه ب من میدنش؟اگ‌ندنششش آدم میتونهههه کم نم بچه روفرلموش کنه؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

او هوم ، دانشجو

دانشجویی اوه کلی وقت داری برو درستو بخون من چی بگم سی سالمه.منم خانه دارم و مشک اینه که شاغل نیستم پس از جدایی میترسم ولی محبورم جدا شم.مشکلت با شوهرت چیه؟

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
دانشجویی اوه کلی وقت داری برو درستو بخون من چی بگم سی سالمه.منم خانه دارم و مشک اینه که شاغل نیستم پ ...

بچه داری؟؟

چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز. از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست ️   
من بچم ۸ ماهشه شوهرم شکاک بددل روانیه . میخام طلاق بگیرم بنظرتون بچم چی میشه ب من میدنش؟اگ‌ندنششش آد ...

نمبدونم فکر کنم تا وقتی شیر میخوره پیش شماست ولی بعدش بگیرن از وکیل بپرس 

آدما ارزش غصه خوردن ندارن پس بخند
[QUOTE=355110523]من بچم ۸ ماهشه شوهرم شکاک بددل روانیه . میخام طلاق بگیرم بنظرتون بچم چی میشه ب من م ...

اونو میدونم اما این قانونم گوه گوه وای هرکی یجوری

خیلی سخته بلند شم دوباره رو پا شم

میفهمم خودمم کشیدم اما اجازه نده روزهات با غم بگذره دس رو دس گزاشتن چیزیو تغییر نمیده کاری کن سال بعد ب خودت افتخار کنی ن بگی کاش زودتر شرو میکردم پاتو از خونه بزار بیرون فکر موفقیتت باش چون میدونم بزاری این روزات بگذره عمرتم رفته فکر خودت باش

نمبدونم فکر کنم تا وقتی شیر میخوره پیش شماست ولی بعدش بگیرن از وکیل بپرس

من کلا شیرخشکیه