2777
2789
عنوان

عروسی جاری

401 بازدید | 39 پست

سلام مادرشوهرم از اول فرق شدید گذاشت چه مراسم عقد و‌چه خرید و عیدی عروس و ....

عروسیمو‌خونه خونه‌گرفتن اونم یه شب با گدابازی اونم خرجشو‌ از خودمون کشیدن فقط داشتن کادو جمع میکردن از فامیلام آبرومو بردن  آخر سر پولم‌گذاشتن تو‌جیب خودشون ...منم شوهرمو دوست داشتم زبونم نداشتم بچه بودم چیزی نگفتم 

الان واسه دومی تالار و حنابندون و‌پاتختی و.... هزار جور چیز براش میخوان انجام بدن کلی خرجشون کردن از اول

موندم چطوری رفتار کنم یماه و نیم بعد تالار دارن سرسنگین‌برم تو مراسماشون یا به روی خودم نیارم

اصفهان نصف جهان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره برین   چون اگر نرین پشت سرتون میگن چشم نداشت که ببینه و جاری بازی در آورده

ولی حتما به مادرشوهرتون منتقل کنین و بگین که فرق گذاشتن تاوان بدی داره و باید جواب پس بده

واکنش نشون بدی میگن چقدر حسوده! 

اصلا یادت هم نباشه...

در ضمن اگه چند سال گذشته باشه خب به هر حال شرایط و اوضاع هم تغییر کرده و اینکه شما و جاریتون و شوهرتون و برادرش هر کدوم یه شخصیت و اخلاق جدا دارن و نظر و تصمیمشون با هم متفاوته... شاید اگه شمام حرف خودتونو به کرسی میشوندید خوانوادش هم همراهیتون میکردن

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ده سال اما همه تالار مینداختن از خیلی قبل ترشفقطم قضیه تالار نیست کلا تو همه مساعل اینکارو‌کرد

ده سال قبلو با الان مقایسه میکنی😑😑😑😑😑

عین زندایی من نباش... ۱۲ سال بعد دایی دیگه ام زن گرفت اون سر مراسمها قهر و گله کرد و ناراحتی پیش اورد

آخرش هم کسی نازشو نکشید برعکس همه میگفتن حسوده

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
ده سال اما همه تالار مینداختن از خیلی قبل ترشفقطم قضیه تالار نیست کلا تو همه مساعل اینکارو‌کرد

عزیزم برو عروسی و به روی خودتون نیارین چون جاریتون که مقصر نیست حنما خانواده اون سخت گرفتن اگر واکنشی نشون بدین مقصر میشین و میگن حسادت میکنید