2777
2789
عنوان

یکی بیاد بگه با نامزدم چ برخوردی داشته باشم

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 23 پست
اون چند سالشه؟ کلا مردا زیاد با ابراز کلامی اعتقاد ندارن

اون ۲۵

آخه همیشه خیلی محبت کلامی میکنه ولی یکی دو روز بعد از ارضا شدن هم من یکم حساس میشم هم اون یکم سرد میشه

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ۲۵آخه همیشه خیلی محبت کلامی میکنه ولی یکی دو روز بعد از ارضا شدن هم من یکم حساس میشم هم اون یکم ...

نه عزیزم کلا مدل پسرا همینه بعد این ک کارشون تموم میشه انرژیشون صفر میشه بهش فرصت بده...در ضمن احساس میکنه شما رو نمیتونه راضی کنه درسته؟

جسمی ضعیفه . یه چکاپ باید بده واسه کمبود ویتامین ...... اعصاب و خوابش بخاطر همینه ‌ . 

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 
نه عزیزم کلا مدل پسرا همینه بعد این ک کارشون تموم میشه انرژیشون صفر میشه بهش فرصت بده...در ضمن احساس ...

نه عزیزم اینطور نیس

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷