2777
2789

رابطه کامل نداریم ولی بعد از ارضا شدن یکی دو روز کلا اینجوری میشه هی میگه میخوام بخوابم 

الان پای تلفن دوباره گفت میخوام بخوابم گفتم پس دوسم نداری و همش زود میخوابی و دوس نداری حرف بزنیم و فلان اینا یهو قاطی کرد گفت میرم صورتمو بشورم تا صبح حرف بزنم گفتم برو دیگه بهت نمیگم دوسم نداری دیگه ازت هیچی نمیپرسم داد و بیداد کرد گفت میرم کپه مرگمو بزارم گوشیو قطع کرد رفت چیکار باید بکنم😢

و گمان میکنی پایان است ،سپس خداوند همه چیز را درست می‌کند🩷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

باید راحت تر برخورد کنی . اصرار نکنی حتما بهت توجه کنه . اگه گفت خوابم می یاد بگو اوکی منم یه چند تا کار دارم برم . یا اینکه خودت زودتر از اون بهونه بیار و قطع کن . 

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده درشب ظلمانی ام ماه نشانم بده💙❤️

حال داری تا صبح حرف بزنی؟

بعدشم عشقم خیلی در دسترسش نباش 

اونم با صبح پاشه بره سرکار بیدار نگهش ندار 

خودتم برای روزت روتین بچین شبا بخواب 

کاربری دست ۲ الی ۳ نفر می باشد🤷🏻‍♀️ ببخشید اگه تاپیک زدم و جوابتونو ندادم چون حوصله ندارم 🚶🏻‍♀️

وای سرم درد گرفت یکم منطقی تر رفتار کن 

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

دفعه بعد که درخواست رابطه کرد کاملا جدی ردش کن و بگو الان نمیخوام خستم فلانم بسانم حسشو ندارم

چند بار کهاینجوری جوابشو دادی میفهمه عروسکش نیستی هر وقت خواست باهات باشه بعدش بندازتت یه گوشه تا دفعه ی بعد