2777
2789
عنوان

پول قصاس زن بابای اوا هم جورشد

| مشاهده متن کامل بحث + 737 بازدید | 65 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش همه رو قصاص کنن حتی خانواده نامادریش که میخاستن پول بدن برای رضایتاگه من خانواده ش بودم خودم دو ...

اون نامادری هم مقصر بوده حیوان صفت بوده اما مقصر اصلی ننش بوذه

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی  
مردم پول قصاص رو جور کردن

الان خوندم متنشو. پدر پسرشو نمیداده مادر هم نخواسته دختر و پسرش از هم دور باشن

نامادریه کتکشون میزده. یه سری انقدر زده دوربین مداربسته گرفته دختره هم فوت شده. درخواست اعدام میدن بابای کثیفش یهو رضایت میده. طبق قانون مادر باید ۵۴۰ میلیون تومن میداده. مردم کمک کردن جمع شده

اگه نامادریش کشتتش چرا پول دیه حور کردن؟؟؟؟قصاص مگه پول میخاد؟؟

برای اینکه باباهه رضایت داده گفته من دیه میخوام. مادرم برا همین که قصاص میخواست اما بابا مخالف بوده باید قصاص یک زن که ۸۰۰تومنه رو بده. چون سهمش به عنوان ولی دم یک سومه کم شده از پوله شده ۵۳۴ تومن. ملت پولو جور کردن

اوا کیه ، ۴ میلیارد خواستن اگه بخوان قصاص کنن یعنی این همه پول باید به دولت بدی

به خانواده اش می دن

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اونم اشتباه داشته حتما. از همه بدتره باباهه بوده که راضی شده دیه بگیره ببخشهمادره خواسته بچه هاش باه ...

بچه هاشو ب چ امیدی ول کرده فرار کرده

کاربری سوم 🥲 سال ۹۷ کاربری اولمو زدم 🥲سر هیچ و پوچ خودمم نمیفهمم چرا میام میبینم زده تعلیق شدی نی نی یار خیر نبینی