2777
2789
عنوان

درآمد برنامه نویسی

2621 بازدید | 26 پست

سلام خیلیا میپرسن درآمد برنامه نویسی چقدره ؟ واقعا من خسته شدم انقدر گفتم برنامه نویسی هیچ درآمد ثابتی نداره این یه مهارته و هرکسی میتونه به هر شکلی از مهارتش کسب در آمد کنه ، من شده در یک ماه دویست میلیون تومن درآمد داشتم و یک ماه سی میلیون تومن ولی دیدم افرادی که بالای یک میلیارد در ماه درآمد دارن ...

بزارید ساده بگم من شهریور ماه زیاد خوب کار نکردم نصفشو مسافرت بودم تو شهرستان و میشه گفت کلا 15 روز کار کردم و اینم چیزی که گیرم اومده :

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پاشم برم برنامه نویسیییچه رشته ایه؟ کامپیوتر ؟

نیازی به تحصیلات آکادمیک نیست هرچند در دانشگاه الف با رو بهتون یاد میدن فقط

باید استعداد و درک حل مسئله و علاقه مند باشید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
منم رشتم نرم افزار کامیپوتر بود پس چرا برنامه نویسی بلد نیستم

چون استعداد و علاقشو نداشتید مثل من فقط به فکر پاس کردنش بودید هرچند در. ذنشگاه برنامه نویسی یاد نمیگیرید باید برید بیرون یاد بگیرید و استعداد و علاقش رو داشته باشید

مرد،اونقدر فروتن هستم که بدونم از هیچکس بالاتر نیستم اما اونقدر عاقل هستم که بدونم با بقیه فرق دارم.                             عاشق حیوانات،عاشق بازار های مالی (فارکس،بورس،ارز دیجیتال،طلای آب شده)عاشق کامپیوتر،شهریوری درونگرا،مغرور،از خود راضی، لجباز و یک دنده،کینه ای
نیازی به تحصیلات آکادمیک نیست هرچند در دانشگاه الف با رو بهتون یاد میدن فقطباید استعداد و درک حل مسئ ...

چه خوب.

علاقه مند بودم ولی بعد چند سال تصمیم گرفتم برم تجربی و رفتم😵‍💫

از چه راهی میتونیم وارد این کار بشیم. حتما باید دانشگاه رفت. داداشم دیوونم کرده هر روز میگه شروع کن ...

دانشگاه رفتن خوبه ولی لزومی نیست میتونید از دوره های آموزشی برنامه نویسی شروع کنین و یاد بگیرید کم کم و روزی چشم باز میکنید میبینید برنامه نویس شدید باید وقت بزارین