2777
2789

پسرمو الان بردم حموم بعد دخترم گیر داد که منم ببر گریه می کرد اونم بردم حموم وقتی اومدم بیرون دیدم پسرم یه گواش برداشته روی خودش و مبل و فرش خالی کرده عصبانی شدم سرش داد زدم و سرزنشش کردم و بعدش هم گنداشو جمع کردم الان هم عذاب وجدان گرفتم و همزمان عصبی شدم از دستش 

وقتی بچه‌ها کارهای بدی می‌کنن، طبیعیه که والدین عصبی بشن. ولی بعد از اینکه آرام شدی، بهتره باهاش صحبت کنی و احساست رو بگی.

به پسرت بگو که چرا ریختن گواش روی مبل و فرش خوب نیست و چه مشکلاتی می‌تونه به وجود بیاره. اینطوری یاد می‌گیره که در آینده بیشتر مراقب باشه.

همچنین، به خودت هم فرصت بده تا آروم بشی. عذاب وجدان رو کنار بذار، چون همه ما توی والدگری اشتباه می‌کنیم. مهم اینه که از این تجربه یاد بگیری و سعی کنی دفعه بعد بهتر عمل کنی.

پسر من رفته پشه کش خالی کرده توی اتاق از در رفتم انقدر زده بود وای می خواستم سر خودم بکوبم به دیوار فردا باید برن مدرسه اما نتونستن هنوز بخوابن نمیشه رفت توی اتاق😢😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسر من رفته پشه کش خالی کرده توی اتاق از در رفتم انقدر زده بود وای می خواستم سر خودم بکوبم به دیوار ...

پسر منم کلاس اولیه،نمی دونم با این کاراش چیکار کنم دیوونه ام کرده،نمی خوام روحیه اش خراب شه به جاش خودم داغون میشم

پسر منم کلاس اولیه،نمی دونم با این کاراش چیکار کنم دیوونه ام کرده،نمی خوام روحیه اش خراب شه به جاش خ ...

از من کلاس چهارم هست خیلیییییییی خراب کار هست خسته شدم از دست کاراش

وقتی بچه‌ها کارهای بدی می‌کنن، طبیعیه که والدین عصبی بشن. ولی بعد از اینکه آرام شدی، بهتره باهاش صحب ...

خودش میدونه چه مشکلاتی به وجود میاد ولی گاهی از اینکارا میکنه ،یه مدت عمدا ظرف میشکست خوشش میومد ،بعد دوباره یه مدت دیر میرفت دستشویی جیش میکرد رو فرش الان هم خیلی کوچیک که نیست که نفهمه حالا شاید بازش کرده بعدش نتونسته ببنده خرابکاری شده