2777
2789
عنوان

توروخدا دعا کنیدپسرمو

302 بازدید | 16 پست

دیگه از فردا شروع میشه پیش دبستانیش  راحت تا آخرش بمونه آروم بشه به حرف خانمش گوش کنه با بقیه بچه ها کنار بیادخیلی نگرانم دعا کنیدهرکی لایک کرد حمد میخونم براش 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

ممنون هرکس لایک کرد خواندم براتون الهی حاجت روابشین

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چه قدر نگران 😇 اینجوری پیش بری خیلی اذیت میشی 

مطمعن باش اگر مربیش خوب باشه اون با عشق می‌ره سر کلاس و وابستگیش به تو هم از بین می‌ره 

مامانم مربی هست شاگردایی میاوردن تو کلاسش که سه ماه ی کلاس دیگه رفته بودن و کنار نیمده بودن 

اما همون روز اول همون ساعات اول کلا وفق گرفتن با مامانم و کلاس 

مربی خیلی تاثیر گذاره که انشالله مربیش خوبه 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

نگران نباش عزیزم 

پسر من کلاس اولش تا دوهفته مجبورم میکرد باهاش برم سرکلاس بعد دیگه گفت برو خدش موند شاگرد اولم شد😁

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
عزیزم بره تو محیط پیش دبستانی دوستاشو ببینه درست میشه

عزیزم فدات پسرم پیش فعال ی کم ترس استرس واسه این مورد بازم دستتون درد نکنه ممنون 

عزیزم چه قدر نگران 😇 اینجوری پیش بری خیلی اذیت میشی مطمعن باش اگر مربیش خوب باشه اون با عشق می‌ره س ...

ممنون عزیزم فدات انشاالله   والله دیگه خیلی تحقیق کردیم گفتن همه مربی‌اش خوبن دیگه توکل به خدا

ممنون عزیزم فدات انشاالله والله دیگه خیلی تحقیق کردیم گفتن همه مربی‌اش خوبن دیگه توکل به خدا

نگران نباشید پس اصلا 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
توروخدا از یه مشاور کمک بگیر این بحران رو به راحتی پشت سر بزارهآسیب نبینه

اره دارم مشورت میگیرم دخترعمه ام مشاوره دیگه بقیه اش باخدا توکل به خدا

فدات عزیزم نگران نباش فردا با آیت الکرسی بدرقه اش کن ان شاءالله ک خوب پیش میره🫂

فدات اره حتما ممنون بابت دلگرمی بهم دادی خواهری بزرگواری کردی 

اره دارم مشورت میگیرم دخترعمه ام مشاوره دیگه بقیه اش باخدا توکل به خدا

بچه خیلی مهمه که احساسش درک بشه

نکوب تو سر احساسش که وای بده نکن بمون و اینا

بزار مطمئن شه که شما کاملا احساس و حالش رو درک میکنی

وبقیه موارد که ان شاءالله با کمک مشاور مجرب اوکی میشه

نگران نباش عزیزم پسر من کلاس اولش تا دوهفته مجبورم میکرد باهاش برم سرکلاس بعد دیگه گفت برو خدش موند ...

واقعا چقدر خوب خداروشکر همیشه موفق باشه +++میدونی ترسم به خاطر پیش فعالیش فقط همین توکل به خدا

بچه خیلی مهمه که احساسش درک بشهنکوب تو سر احساسش که وای بده نکن بمون و اینابزار مطمئن شه که شما کامل ...

انشاالله عزیزم توکل به خدا