2777
2789

سلام. إن شاءالله طاعات قبول. 

یه زمونی تو نی نی سایت تاپیک میزاشتی کلی واکنش و بازدید می‌خورد در کسری از زمان.

الان تو برخی تاپیکا، استارتر التماس میکنه بیایین نظر بدین.

یه بار تو تاپیک بخاطر یکی از کارهای خوبم، کمی به طنز به خودم درود فرستادم. باور کنید کمی بعد نگاه کردم دیدم حدود ۴۰ تا پست روش اومده و قبل از هر اقدامی از سوی من، تعطیل شد. اصلا ندونستم چی شد کی چی نوشت .... کلا اینجا یه وضعیه ....

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

الانم قراره ستاره بارات بشوی ای مرد خوب

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب ایران همینه کسی که از خودش تعریف کنه یا خودشو دوست داشته باشه میکوبنش شما توجه نکن

اصلا ندونستم کوبیدن یا همردیف من بر من درود فرستادن

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 
برادر اشتباه نیومدی ؟ اینجا نی نی سایته و ی زمانی سایتی بود ک خانم ها مشکلاتشون رو حل می کردن

یه زمونی آره ولی الان اصطلاحا باید بگم از نخود داخل آش تا بند کفش شاه عباس دوم و از جمع ۲بعلاوه۲ تا علوم مغناطیس و کوانتم اینجا پیام میزارن

ماه رمضون شده؟توی این چند دقیقه اخیر دوتا پیام از شما دیدم نوشتی طاعات قبول،اینقدرم خوب نباش ازت سوءاستفاده میشه

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

خدا رحمتت کنه آقای خوب😆

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰
ماه رمضون شده؟توی این چند دقیقه اخیر دوتا پیام از شما دیدم نوشتی طاعات قبول،اینقدرم خوب نباش ازت سوء ...

یاداوریه 

کلا شروع و پایان پست هام این موضوع رو معمولا رعایت میکنم

یاداوریه کلا شروع و پایان پست هام این موضوع رو معمولا رعایت میکنم

آفرین

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
خدا رحمتت کنه آقای خوب😆

واااااای

یلحظه دلم ریخت

احساس کردم نام خانوادگیم رو نوشتی ....

تو اون تاپیک که تعطیل شد هنوز حسرت میخورم ببینم کی چی نوشته، احتمالا اعضا تو تاپیکم دو دسته شدن و سریع نزاع کردن و اضطراری تعطیل شد توسط سربازان گمنام اینجا