2777
2789

درسمو بخونم اخه چی میشه مگه 

مگه اجازه ی درس خوندنم دست ایناس اخه چقد پررو شدن شب خاستگاری قبول کرد درس بخونم حالا میگه نه فقط نه خدایا چیکار کنم خسته شدم دیگه نمیزاره هیچ کاری کنم فقط منو کرده تو خونه خودش هرجا بره هرکار کنه کی جرات داره بهش چیزی بگه 

انقد قسمش دادم انقد التماسش کردم گفتم قول میدم هیچ کمبودی نزارم خونم همیشه تمیزه قول میدم سربلندت کنم از اخرم میگه نننن

اخه اینارو کی انقد گنده کرده بدم میاد انقد اعتماد به نفسم خورد شده بدم میاد انقد منت کشی اونم برا چییییی برای اینکه فقط یه رضایت بده اقا من نخوام زن باشم باید کیو ببینم رد دادمممم انگار یکی گلومو گرفته داره فشار میده خدایا توکردی 😔😔😔😔😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید بپرسی اینا رو انگار اگر قبل ازدواج درس میخونده کسی یا شاغل بوده بعد ازدواج شوهرش نمیتونه نذاره

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

حق تحصیل نگرفتی؟

چون اتماسش میکنی گنده شده  

قشنگترین نصیحت زندگیمو عمم بهم کرد: گفت جوری زندگی کن که من فوش نخورم😐😂                                                         الان ۱۴۰۳/۵/۱ در سخت ترین مرحله زندگی هستم دلم میخواد وقتی که از این بُرهه ی سخت زندگیم عبور کردم وقتی که این امضامو دیدم بگم دیدی گذشت هرچند سخت ولی گذشت و ارزش اینهمه بغض و گریه،بیخوابی، استرس زیاد، فکر و خیال، ریزش مو،پوست کدر،چشمای پف کرده و گود،و از همه مهمتر افســردگی رو نداشت نداشت و نداشت.
همبن کارا رو میکنی ویگه پررو شده اینقد التماسش کردی دور برداشته

اخه تو نمیشناسیش که بریدممم پنج ساله تمامه داره منو عذاب میده تازه تنوز نمدونه نت گرفتم مخفیانه میگیرم میام اینجا 

درست و بخون ببین کی مخواد نزاره؟ التماس چاره کار نیست شروع کن ب خوندن هر وقت کار اشتباه کرد شکایت کن

اخه چجوری بخونم نمیزاره برم که جایی برم صحبت کنم حداقل توخونه بخونم بازم نمیزاره خیلی بددله 

اخه تو نمیشناسیش که بریدممم پنج ساله تمامه داره منو عذاب میده تازه تنوز نمدونه نت گرفتم مخفیانه میگی ...

همینه دیگه 

زیادی وا دادی نمیتونی جمع ش کنی 

انسان های نخستینی 

ادم نیستی تو؟؟کلا درس رو بیخیال تو بقیه موارد زندگیت چجوریه؟؟؟

مگه الان زمونه ای که مرد نزاره زن درس بخونه الان که اینقدر سن ازدواج بالا رفته که زن از مرد هم از لحاظ تحصیلی بالاتره قاطع باش اگه هنوز بچه نداری بگو اگر نزاری درس بخونم طلاق میگیرم برات بچه هم نمیارم باید از موضع قدرت صحبت کنی نه ضعف همینکه ضعف نشون دادی پررو شده بعد هم شرط ضمن عقد مگه نداری خوب همون موقع ازش نوشته میگرفتی یکی از شروط ضمن عقدت باید ادامه تحصیل میبود