2777
2789
عنوان

سلام من خیلی آقای خوبی ام درود و رحمت خدا بر من

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 54 پست
وااااااییلحظه دلم ریختاحساس کردم نام خانوادگیم رو نوشتی ....تو اون تاپیک که تعطیل شد هنوز حسرت میخور ...

😅😅اینقدر خوب نباش ما عادت نداریم😅

آی نگام کرد.روم حساسه.مخاطبش منم.گفته بعدا میگیرمت الان موقعیت جور نیس.گفته خانوادم فعلا ندونن بهتره.بلاک کرد باز انبلاک کرد.ایناهیچکدوم نمیگیرنت جون مادرت فقط مشقاتو بنویس وبخواب...داف زیر سن قانونی😚🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😅😅اینقدر خوب نباش ما عادت نداریم😅

اتفاقا آقایون عادت ندارن ....

خانوما ماهانه .....

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام 

چقدر برای خودت درود میفرستی

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

روش جدید مخ زنی مردم 😑😑 

چ قدر چندشم میشه از این نوع دسته ادما ک دنبال جلب توجه هستند و خواهر و مادر خودوشون رو با چادر بیرون میفرستن ب بقیه دخترا به چشم دیگه ای نگاه میکنن ما شهدایی داشتیم ک ب همه دخترا به چشم ناموسشون نگاه میکردن خیلی کم مونده از همون دسته ادمای دل پاک

کاشکی همه مردم ایران اینشکلی میموندن نه مثل این اقا ک حال بهم زنه

من نیلوفرم، نیلوفری که زرد هست و منتظر نیلوفر ابی نشسته💛💙کتاب بخونید خیلی خوبه📚

استارتر ببخشید میپرسم اگه دوست دارین جواب بدین. شما اهل سنت هستین؟؟؟

بلطف الله شیعه هستم و ان شاءالله شیعه مولا علی علیه السلام باشیم و بمونیم.

چرا این سوال براتون تداعی شد؟

پاک باش و خدمتگزار برای الله. عمر کوتاه و دنیا فریبندس. و السلام. السلام علیک یا امیرالمومنین مولا علی علیه السلام