2777
2789

خود دانشجو انتخاب می‌کنه؟یا دانشگاه؟(ترم اول)

اگه دانشگاه انتخاب میکنه، پس اگه تو اون ساعات کار دیگه داشته باشیم چی؟میشه واحد هارو تغییر داد؟

عاشق این دیالوگ از سریال جونگ میونگ ام:« پس شما میگید که افرادی با افکار من بدرد وارد شدن در قدرت نمیخورن و شکست میخوریم؟ من به شما ثابت میکنم که چطور با همین روش که بهش می خندین بدون شک پیروز میشم🧚‍♀️👸»

اینم بگید 

تایم کلاس های دانشگاه چه فرمیه 

ز هوشیارانه عالم هر که را دیدم غمی دارد & ای دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد       تو دعات منو دعا کن    صلواتم‌میخوام😏 دستت درد نکنه😏کسی در مورد رشته حقوق ( وکالت ) میدانه بهم نگه کمکم نکنه خونش مباحه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بزارید  جوابا بیاد    بعد 

اما تا جاییکه من میدونم دانشگاه آزاد  ترم اول خودش انتخاب واحد میکنه   سراسری فکر نکنم    خودت انتخاب واحد میکنی  ساعت ها هم از ۷ و نیم  کلاس هست  تا  ۵ و ۶ بعد از ظهر

خود دانشگاه انتخاب واحد میکنه ترم اول

حالا ترمای بعدی هم هزارتا انتخاب نداری که فوقش اگه صب مشکل داشته باشی ظهر باید همون درسو برداری همه ساعتی که کلاسا تشکیل نمیشه 

خود دانشگاه انتخاب واحد میکنه ترم اولحالا ترمای بعدی هم هزارتا انتخاب نداری که فوقش اگه صب مشکل داشت ...

یه سوال اینکه دانشگاه چند روز در هفته س؟

عاشق این دیالوگ از سریال جونگ میونگ ام:« پس شما میگید که افرادی با افکار من بدرد وارد شدن در قدرت نمیخورن و شکست میخوریم؟ من به شما ثابت میکنم که چطور با همین روش که بهش می خندین بدون شک پیروز میشم🧚‍♀️👸»
یه سوال اینکه دانشگاه چند روز در هفته س؟

شنبه تا چهارشنبه بستگی داره درسات چه روزایی برگزار بشه مثلا

درس مغناطیس سه تا استاد ارائه میدن

استاد یک روز شنبه و یکشنبه ساعت فلان و فلان

استاد دو روز سه شنبه و چهارشنبه و .... 

تو انتخاب میکنی که با کدوم استاد داشته باشی بعضی وقتا هم درست فقط یه استاد داره که مجبوری باهاش یرداری

شنبه تا چهارشنبه بستگی داره درسات چه روزایی برگزار بشه مثلادرس مغناطیس سه تا استاد ارائه میدناستاد ی ...

کتاب چی؟

خود دانشگاه میفروشه؟