2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوووووف دست رودلم نذارپیشرفت ک نکردیم هرچی هم داشتیم از دست دادیم شدیم مضحکه عالم وآدم😭😭😭

نمیدونم چرا 

مگه نمیگن از تو حرکت از خدا برکت

چرا جواب مارو برعکس داد

❤️امیدوارم به رحمت خاص پروردگار❤️
من...الان دیگه نا امیدم توان حرکت ندارم

من همش به خودم امید میدم

بعد میبینم اوضاع بدتر شده که بهتر نه

شوهرم همش کار کار کار

ولی کو... هیچی

الان خودم برای یک موضوع به خاطر همین از الان به بعدش رو دیگه گذاشتم به عهده خود خدا

گآهی اعتقادم رو هم از دست میدم

خدا کجاست؟

گآهی اعتقادم رو هم از دست میدمخدا کجاست؟

خودم هم گاهی به ابن مرحله می رسم 

خدا جسم نیست که بخواد جایی باشه، یک چیزی فراتر از نور هست اما ذهن انسانیم نمی دونه خدا چطوری هست 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

خودم هم گاهی به ابن مرحله می رسم خدا جسم نیست که بخواد جایی باشه، یک چیزی فراتر از نور هست اما ذهن ا ...

میدونی بديش کجاست؟

اینکه یه زمانی به همه امید میدادم

به همه خدا آگاهی میدادم

به هر کسی که می‌شناختم همیشه از خدا میگفتم.

اما الان که دوست دارم خدا جوابمو بده

سکوت کرده

سکوووت

میدونی بديش کجاست؟اینکه یه زمانی به همه امید میدادمبه همه خدا آگاهی میدادمبه هر کسی که می‌شناختم همی ...

پس تا حد زیادی همدردبم 

خودم هم تقریبا توی این مرحله ام 

اما دارم یک سری کارها می کنم ببینم کارمای کار خوب هم وجود داره بالاخره پاداش خوبی بگیرم و به جواب برسم؟🤔 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

پس تا حد زیادی همدردبم خودم هم تقریبا توی این مرحله ام اما دارم یک سری کارها می کنم ببینم کارمای کار ...

امیدوارم  نتیجه ببینی عزیزم