2777
2789
عنوان

تجربه های دوران نامزدی 👏🤷‍♀️

356 بازدید | 18 پست

دوستان من خیلی بی سیاست و ..ام بیشتر نمیگم که انرژی منفی داره ولی هیچی بلد نیستم 

اگه نکته ای راجب رفتار با همسر و خانوادش دارین بگین 

بنظرتون روزای اول عقد راجب رنگ مورد علاقه و غذا و این چرتا پرتا صحبت کنیم بعدا راجب چیزای جدی ؟ اگه از الان براش خط و نشون بکشم سکته میکنه😂

کلا هر چی میدونین لگین من خیلی خامم

لعنتی عوض شو 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیزی مث مذهب

مث حجاب

مث دوستی اینا مهمه

*بهشت عجب جای مخوف و هولناکی میشود وقتی که*:*داعشی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*طالبان* فکر میکنند به بهشت میروند...*القاعده* فکر میکند ب بهشت میرود...*مابقی گروهک های  نیابتی مسلمان در تمام دنیا* فکر میکنند به بهشت میروند...*بودایی ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*هندو ها* فکر میکنند به بهشت میروند...*مسیحی ها* فکر میکنند به بهشت می روند...*انسانها را به بردگی میگیرند و زندانی میکنند* فکر میکنند به بهشت میروند...*فکر میکنند اگر هفت مسلمان شیعه رو بکشند* به بهشت میروند...*یهودی ها* فکر میکند به بهشت میرود...*وهابی* فکر میکند به بهشت میرود...*هر کدام بخاطر عقیده دیگران را میکشند* و فکر میکنند به بهشت میروند...*یک انتحاری زنان و  مردان و کودکان بی گناه را میکشد* و فکر میکند به بهشت میرود...این *بهشت* چقدر *زشت* و *کریه* خواهد بود وقتی که این جماعات در آن باشند.این *بهشت* از *جهنم* هم بدتر هست...در جهان تنها يك فضيلت وجود دارد و آن *(آگاهی و خرد)* است، در جهان.تنها يك گناه بزرگ و نابخشودنی وجود دارد آن هم *(جهل و نادانی)* است...بهشت برای آگاهان است وسلام

مگه یه برنامه ی خاص داره؟

خودت باش

دروغ نگو

از ته دل دوسش داشته باش

بدون الان دیگه نه پدر نه مادر نه خواهر برادر برات موندگاره

فقط شوهر

از خانوادش اصلا به هیچ وجه بد نگو

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
بنظرت راجب چیا بهش بگم ک بعد ازدواج نگم کاش قبلا بهش گفته بودم؟؟

من خودم راجب خط قرمزام گفتم بهش و شرط کردم ی بارم رد نکنه و اونم قبول کرد چون تو نامزدی بهتر و راحت تر قبول میکنن آقایون 

و اینکه بیشتر خوش بگذرونین باهم خیلی جدی نباشین 

ی چیزی هم ک خودم تجربه کردم ب هیچ وجه رابطه جنسی رو قبول نکن چون بعدا برا مردا بی اهمیت و عادی میشن خانوما 

اگه خدا بخواد میشه 
من خودم راجب خط قرمزام گفتم بهش و شرط کردم ی بارم رد نکنه و اونم قبول کرد چون تو نامزدی بهتر و راحت ...

عزیزم من الان تو رابطه تقریبا یه ماه خوردیه 

بعد به پسره گفتم گفت هیچوقت خط قرمزام رد نمیکنم برای من فقط خودت مهمی حتی اگر از درد بمیرم بنظرت دنبال رابطه جنسی هست؟

عزیزم من الان تو رابطه تقریبا یه ماه خوردیه بعد به پسره گفتم گفت هیچوقت خط قرمزام رد نمیکنم برای من ...

بستگی داره ولی مردا اکثرا زیر حرفشون میزنن باید ی مدت باهم باشین تو موقعیت های مختلف خودشو ثابت میکنه 

رابطه جنسی زنو کم ارزش میکنه من تجریه کردم شوهرم اصن برام عروسیم نگرفت عروسی گرفتا ولی برا من کاری نکرد فقط شام داد کل عروسیمون خراب شد از نظرشم اهمیتی نداشت اصن

اگه خدا بخواد میشه