2777
2789
عنوان

مهریه

131 بازدید | 9 پست

بچه ها اول بگم کاربر متاهلِ هستم و اینکه برای خودم نیست این سوال

میخواستم بدونم مهریه یک زن (دومیلیون و پانصد)

که سال ۸۰عقد کردن و الان میخواد جدا بشه ۴۰۳ چقدر میشه به نرخ روز؟!   تروخدا اگه میدونید بگید 😭

متاسفانه عقد نامه گم شده

واون دفتر ازدواج هم جمع شده  چجوری رونوشت عقد نامه رو بگیره؟!

نخستین اقدام قانونی پس از گم شدن سند ازدواج و عقدنامه ، اعلام مفقودی عقدنامه و سند ازدواج است. 

شما برای جلوگیری از سوءاستفاده‌های احتمالی باید مفقودی سند ازدواجتان را به مراجع رسمی و قضایی اطلاع دهید.

ابتدا شما باید سراغ نیروی انتظامی و همین‌طور شورای حل اختلاف محل اقامت خود بروید و مفقود شدن سند ازدواجتان را اعلام کنید.

بعد از آن در یک اقدام احتیاطی ، بهتر است مراتب گم شدن عقدنامه را به اطلاع دفتر ازدواج صادرکننده سند ازدواج مفقودی خود برسانید.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انجام این کار مراحل بعدی برای گرفتن سند ازدواج المثنی را برای شما راحت‌تر خواهد کرد.

اقدام مهم دیگری که می‌توانید برای جلوگیری از سوءاستفاده از سند ازدواج مفقودی و از جانب هر کسی انجام دهید ، چاپ آگهی مفقودی سند ازدواج در روزنامه‌های کثیرالانتشار یا درج آگهی مفقودی عقدنامه ازدواج در روزنامه‌های محلی است.

در متن آگهی مفقودی عقدنامه و سند ازدواج شما تأکید خواهید کرد که این مدرک شما گم شده و از درجه اعتبار ساقط است.

با ثبت آگهی مفقودی سند ازدواج شما جلوی پیامدهای ناشی از هر گونه سوء استفاده از آن را می‌گیرید.

برای گرفتن عقدنامه المثنی باید حتما به دفترخانه ای که عقد خود را در آنجا ثبت شده بروید. 

اگر دفترخانه بسته شده ، شماره ثبت دفترخانه و اسناد آن به شخص و جای دیگری منتقل شده که باید پیگیری کنید و محل جدید دفترخانه را پیدا کنید.