2777
2789
عنوان

تورو جان من این گوگل کروم رو حذف کن

305 بازدید | 15 پست

خداشاهده تو عمرم اینقد نسوخته بودم که این لعنتی منو بدجور سوزوند 

15 گیگ نتمو تو یه دقیقه خورد 

بعد دوباره 6گیگ گرفتم اونم خورد 

قبلا 9 گیگ داشتم اونم خورد 

یجوری عصبانیم صاحبشو پیدا کنم جفت پاهاشو قلم میکنم😂😤

رفتم دیدم مصرف نتشو دیدم بله این گوه تموم کرده نتمو 

مریم امیرجلالی مناطق محرومم🚶‍♀️🚬

فیلم میبینی لابد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا مگه میشه حتما چیزی دانلود کردی از گوگل🤔

هیچی بقرآن خواستم بیام نینی سایت نوشت 85 درصدشو استفاده کردی بعد 3 ثانیه نوشت تموم شد

مرورگر اینترنتتو نمیخوره بنده خدا نی‌نی سایته که داره حجمتو تموم میکنه، این سایت حجمش بسیار زیاده

نه والله انقدرم نیست ک 15 گیگو یهو تو دو ثانیه قورت بده 

هیچ استفاده ای نکردم بخدا خواستم منه بدبخت بیام نینی سایت قشنگ نوشت ک ب پایان رسید

با brave بیا

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نه والله انقدرم نیست ک 15 گیگو یهو تو دو ثانیه قورت بده

چندتا فرضیه هست یا یکی از نتت استفاده کرده یواشکی

دوم اینکه گوشیت رو آپدیت خودکار برنامه بوده و برنامه هات آپدیت شدن 

چون عاقبت کار جهان نیستی است انگار که نیستی تا هستی خوش باش
چندتا فرضیه هست یا یکی از نتت استفاده کرده یواشکیدوم اینکه گوشیت رو آپدیت خودکار برنامه بوده و برنام ...

اصلا اپدیت خودکار نبود 

نقطه اتصالم هم خاموش 

مگه میشه تو 1دقیقه 15 گیگ تموم بشه خیلی سوزوند منو خیلی 

چندتا فرضیه هست یا یکی از نتت استفاده کرده یواشکیدوم اینکه گوشیت رو آپدیت خودکار برنامه بوده و برنام ...

مصرف نت  برنامه هارو دیدم

بله این کروم 15 گیگ رو تو یه دقیقه قورت داده بی دلیل