2777
2789
عنوان

مشکل شوهر

302 بازدید | 48 پست

سلام بچها لطفا خواهرانه کمکم کنید این تاپیکو برای کسی میزنم که خیلی برام عزیزه...

این دوست من چند وقته که ازدواج کرده و یه پسر ۷ماهه دارن 

خونه و ماشین و .. در کل وضع زندگیشم خوبه شکرخدا

مشکل این دوستم همسرشه

هم سن خودش کمه هم سن شوهرش 

شوهرش خیلی ادم سختگیریه 

درحدی که نمی‌ذاره دوستم لباس به سلیقه خودش بپوشه و با خانواده مادری در ارتباط باشه 

اگرم ببره و بیاره کلی دعوا و بحث دارن 

که زود برگرد و تا تو اونجایی کسی اونجا نیاد و ..

رو حجاب و رفت امد و حتی دست دادن هم گیره این ادم

مشاور هم نمیره 😕😕😕

بنظر شما باید چیکار کرد

لطفاً طلاق طلاق نکنید که خودشم به ابن موضوع فکر کرده یکم سخته براش 

دنبال یه راه حل بهتره 

لطفاً هرچی میدونید بگید🌹🩷

لطفا بچهای سن پایین الکی تاپیکو شلوغ نکنن و طلاق طلاق کنن 

اجازه بدن بزرگترا و با تجربه ها با سیاست و .. راهنمایی کنن❤️🌹

بنظرم بد دله...باهاش صحبت کنه...متنهایی درباره ی این موضوع براش بفرسته...مشاوره هم که نمیره خب بهترین کار اینه که فقط باهاش صحبت کنه از دیگران و رابطشون برای همسرش بگه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی به سن شوهره نداره. بعضی مردها کلاً اینطوریَن تا پیری هم همینن. عوض نمیشن.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

بنظرم بد دله...باهاش صحبت کنه...متنهایی درباره ی این موضوع براش بفرسته...مشاوره هم که نمیره خب بهتری ...

فکر کنم عصبی باشه زود از کوره در بره 

چطوری حرف بزنه که خیلی تاثیر داشته باشه

ربطی به سن شوهره نداره. بعضی مردها کلاً اینطوریَن تا پیری هم همینن. عوض نمیشن.

یعنی هیچ امیدی بهش نیست؟

اوایل خوب بوده 

دوستمم خدایی ادمی نیست کاری کرده باشع یا کاری کنه

کم کم اینجوری شد 

فکر کنم عصبی باشه زود از کوره در بره چطوری حرف بزنه که خیلی تاثیر داشته باشه

دقیقاً عصبی هم هستن مخالف نظر و درخواستشون عمل کنی ممکنه وحشی بازی هم دربیارن.

من دارم با یکی از این موجودا زندگی میکنم.

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

یعنی هیچ امیدی بهش نیست؟اوایل خوب بوده دوستمم خدایی ادمی نیست کاری کرده باشع یا کاری کنهکم کم اینجور ...

اوایل همینن واسه جلب اعتماد. شوهر منم دوران نامزدی و عقد گیر نمیداد اومدیم زیر سقف خونه خودمون خود واقعیش رو رو کرد.

اوایل همینن واسه جلب اعتماد. شوهر منم دوران نامزدی و عقد گیر نمیداد اومدیم زیر سقف خونه خودمون خود و ...

تو این مدت راه حلی چیزی پیدا نکردی یکم بهتر بشه؟

یعنی هیچ امیدی بهش نیست؟اوایل خوب بوده دوستمم خدایی ادمی نیست کاری کرده باشع یا کاری کنهکم کم اینجور ...

به نظرم کمی باهاش راه بیاد به شوهرش حس اقتدار بده و سعی کنه زیاد وارد بحث باهاش نشه لج بازی اوضاع رو وخیم تر میکنه مردا زن سرکش دوست ندارن،گاهی سخت گیری های آقایون واسه اینه که کمی احساس اقتدار و مردانگی داشته باشند  برای آرامش خودش بیخیال باشه تا کم کم اوضاع بهتر بشه