2777
2789
عنوان

سه سال تیزهوشانی بودم هیچوقت حلال نمیکنمـــ

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 82 پست
ببین عزیزم روزی یک ساعت کار کن داخل خونهیجور که همه بفهمن مثلا 7 تا 8بقیشم درس بخون4 5 ساعت بخونی حل ...

مگه میبینن من اینهمه مث سگ کار میکنم یه قاشقی بندارن تو ظرفشویی کل توجه میره رو همون یه دونه ی شسته نشده 

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا شاهده بریدم دیگه فقط دارم گریه میکنمالان غذا خوردن رفتن خوابیدن گفتن من ظرفا رو بشورم منم باید ب ...

عزیزمممم

ظرفا رو ول کن 

برو بشین درست رو بخون 

تمرکز خودت رو خراب نکن ،امتحان اول برای اینکه نگاه معلم روت چطور باشه تاثیرش زیاده

اولا تا دیر نشده برو ببین میتونی برگردی تیزهوشان اگر نه برو کتابخونه شب قبل برا خودت ناهار درست کن ا ...

من کل پارسال گربه کردم از مشاور مدرسه کمک گرفتم که صحبت کنن با خانواده م 

کل معلما صحبت کردن با خانواده م که بزارن برم کتابخونه نزارن 

دلیل قانع کننده ایم ندارن فقط انگار میخوان منو ازار بدن

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

الان شاهد بهتر یا تیزهوشان

تیزهوشان 

اینجا بچه ها جو خوبی نداذن تو فاز رل و اینان

الان چندمی هستیو اینکه چرا از تیزهوشان دراومدی

دهم گفتم که نمیتونستم جوری که معلما یا خودم میخوام اونجا درس بخونم

عزیزم حق داری حالا نگران نباش با مشاور مدرسه صحبت کن

صحبت کردم کل معلما و مشاورم با خانواده م صحبت کردم 

الهییی عزیزم خیلی ناراحت شدم برات 

ولی تو قوی باش و کم نیار تحمل کن این سه سال عین برق میگذره و چشم باز میکنی میبینی کنکورتم تموم شده و نتایج دانشگاه اومده. 

درسته که شرایطتت سخته ولی برنامه ریزی کن هم کارا رو انجام بده ( ولی همه رو تو انجام نده ها وقتشه که یکم پررو باشی و از خودت دفاع کنی با گریه با داد هرچییی تو دیگه باید فقط مسئول یه بخشی از کار ها باشی ) درسات رو هم در کنارش بخون حتما هم یه پولی پس انداز کن هرچند اندک اگه تونستی یه کار اینترنتی چیزی هم پیدا کنی که عالی میشه تو پتانسیلش رو داری که از این شرایط سخت سربلند بیرون بیای.

مطمعنم که سه سال بعد تاپیک قبولیت رو از یه رشته خوب ببینم💞

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

درس خوندنت براشون مهمه؟

به نمره هات گیر میدن؟

یا اصلا مخالفن با درس خوندن؟

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

اولا تا دیر نشده برو ببین میتونی برگردی تیزهوشان اگر نه برو کتابخونه شب قبل برا خودت ناهار درست کن ا ...

بکشنم هم دیگه بر نمیگردم به تیزتوشان

مدرسه برو درست و بخون بقیه رو ول کن ، نمی تونی خودتو دو تیکه کنی آخه ی غذایی هم بپز

یعنی چی بقیه رو ول کن یه روز غذا نپختم گفتم که بابام زد تو صورتم 

یه غذاییم بپز مگه به این راحتیاست همون غذا دو ساعت طول نمیکشه؟ 

تازه من 2/30 از مدرسه میزنم بیرون 

3 میرسم خونه

برنامه ریزی کن برای درسا منم دهمم تجربی +-+...و نهایت روزی یه ساعت کمک بهشون اگه میتونی برو کتابخون ...

نمیزارن برم کتابخونه

پیشنهاد کتابخونه رو میدم اصلا هم توی خونه کار نکنتو وظیفه ای نداری

بابام بر میگرده با داد بهم میگه ظرف شستن وظیفه ی کیهههه؟؟؟ 

انتظار داره بگم من