2777
2789
عنوان

سه سال تیزهوشانی بودم هیچوقت حلال نمیکنمـــ

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 82 پست
نباید میومدی بیرون به هر قیمتی که شده

واقعا نمیتونستم 

واقعا بریدمممم

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

اولا تا دیر نشده برو ببین میتونی برگردی تیزهوشان 

اگر نه 

برو کتابخونه 

شب قبل برا خودت ناهار درست کن 

از مدرسه بزن برو کتابخونه 

یه نیم‌ساعت تو نمازخونه ش  بخواب بعد برو به درسات برس 

سر شبم برو خونه میتونی کارای شخصیت و کنی و کمک مامانتم ونی 

...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من به خواست خودم هم نرفتم مامانم گفت من دوست داشتم برم نشد تو باید به جای من بری جو کلاس اصلا خوب نی ...

الان شاهد بهتر یا تیزهوشان

پدرم دنیا بی تو چقدر خالیست😭😭😭😭😭😭
دیگه همه قرارنیست خوشی ببینن

الان من سه سال دیگه کنکور دارم با سه تا بچه کوچیکتر و خانواده ای که اجازه نمیدن برم کتابخونه به نظرتون چیزی در میارم 

قطعا نه

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

مامانم اختلال دو قطبی داره بابامم زود از کوره در میره دیروز بحثم شد با بابام جوری زد تو صورتم که گرد ...

مدرسه برو درست و بخون بقیه رو ول کن ، نمی تونی خودتو دو تیکه کنی آخه ی غذایی هم بپز

هیچ کاری انجام نده تو خونه فقط درستو بخون چیزی هم گفتن اصلا بهشون توجه نکن

خدا شاهده بریدم دیگه فقط دارم گریه میکنم

الان غذا خوردن رفتن خوابیدن گفتن من ظرفا رو بشورم منم باید بشینم زیست هفتم هشتم نهم رو برا امتحان آغازین بخونم