2777
2789
عنوان

سه سال تیزهوشانی بودم هیچوقت حلال نمیکنمـــ

| مشاهده متن کامل بحث + 971 بازدید | 82 پست
یعنی چی بقیه رو ول کن یه روز غذا نپختم گفتم که بابام زد تو صورتم یه غذاییم بپز مگه به این راحتیاست ه ...

شب ساعت ۷ تا ۹ برن تو پلو پز (کار خاصی نیست فقط چون دریای دهم سخته اذیت میشی) 

منم مثل توام دختر میگذره غچفقژ نمی‌دونم خدا کجای عدل نشسته

میگذره؟ 

میگذره ولی وقتی من روانی شدم 

چطوری برا کنکور بخونم که فقط یه شهر دور در بیام چطوری با سه تا بچه

کجاست خدایی که بعضیا بهش اعتقاد دارن 

خداتون که منو نمیبینه حداقل راجب من بهش بگین

بگین یه نگاهیم به من بندازه 

تنها چیزی که دیدم افتادن هزار تا درد و مرض تو جونم بود 

لابد قراره مُردم هم برم جهنم

چه قشنک

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهییی عزیزم خیلی ناراحت شدم برات ولی تو قوی باش و کم نیار تحمل کن این سه سال عین برق میگذره و چشم ب ...

هرچی سکوت کردم هرچی کار کردم شد وظیفه م 

الان دهنم باز کنم فقط حرفایی مثل گستاخ و پرو و بی تربیته که نصیبم میشه 

البته اینا مودبانشه وگرنه حرفاشون و بگم کاربریم میترکه

بغلم کن 🫂                    بغل کن روحمو که خستس 🥲               بغلم کن همین الان شاید فردا برم از دست 💔

درس خوندنت براشون مهمه؟به نمره هات گیر میدن؟یا اصلا مخالفن با درس خوندن؟

خیلی زیاد 

خیلییی زیاد تر

گفتم که توقعای بالاییم دارنننن

ببخشید من اتفاقی رفتم تایپیکای قبلیتم راجب تجربه هات بخونم گفته بودی کلاس قلمچی میری...که استادای خفنی داره ک یکیش از تهران اومده بوده

قضیه دوستت و اون استاده چیشد؟

و اینکه دوستتون خیلی خیلی زیبان درسته؟

شب ساعت ۷ تا ۹ برن تو پلو پز (کار خاصی نیست فقط چون دریای دهم سخته اذیت میشی)

پلو پز داشتیم خراب شد دیگه نخریدیم 

بعد اگه غذا هم سر دستی باشه بابام غر میزنه 

خیلی زیاد خیلییی زیاد ترگفتم که توقعای بالاییم دارنننن

خب بهشون بگو با این وضع من از درسم که خیلیم انگار براتون مهمه عقب میفتم

لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜              وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره                          

هرچی سکوت کردم هرچی کار کردم شد وظیفه م الان دهنم باز کنم فقط حرفایی مثل گستاخ و پرو و بی تربیته که ...

هیچکس جز خودت نمیتونه بهت کمک کنه منظورم اینه که قدم اول رو خودت باید برداری

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

عزیزم خیلی شرایطت سخته انگار کاری جز مدارا و تحمل کردن نداری

ببین اگه میتونی از خوابت کم کنی به ساعت مطالعه ات اضافه کن

از ساعت ۳ تا ۱۲ حدود ۹ ساعته

اگه بتونی ۴ یا ۵ ساعت مطالعه مفید رو روزانه داشته باشی خیلی خوبه. چون الان نهایی مهمه همینقدر خوبه واسش هم پیش مطالعه هم پس مطالعه هم کار کردن نمونه سوال

و چون وقتت کمه بخاطر غذا و اینا اگه میخوای برای کنکور آماده شی پنج شنبه جمعه وقت بزار برای تست

و تابستون هم میتونی براش وقت بزاری

اگه بتونی این ۹ ساعت رو برنامه ریزی کنی میتونی خوب پیش بری ولی میدونم خیلی سخته و نمیشه خونوادت‌ ازت آنقدر توقع بالایی داشته باشن

و اینکه به خواهر ۱۰ ساله‌ات هم یه کارایی یاد بده تا انجام بده

بگو من کارای خونه رو میکنم فقط پر قوغ نباشین ک درس هم بتونم بخونم

نمیتونم خب 

من 3 میرسم یه ساعت استراحت و غذا خوردن 

بعد باید بگیرم دور شام که بابام 6.7 میرسه غذا آماده باشه 

سر شام میگه حتما باید بیای سر سفره حتی اگه گشنه ت نباشه 

از اون ور مامانم 8 میاد باز باید یه سفره ی دیگه پهن کنم برا اون ظرفا میمونن که بشورم 

دیگه نایی نمیمونه برا درس خوندن 

ببخشید من اتفاقی رفتم تایپیکای قبلیتم راجب تجربه هات بخونم گفته بودی کلاس قلمچی میری...که استادای خف ...

من که با دوستم کلا کات کردم 

خیلی خیلی زیبا که نبود ولی پوستش سفید بود و چشماش رنگی 

الان محجبه شده انگار خدا زده تو سرش وگرنه خودشم کردم داشت که لباسای جلو باز میپوشید 

ولی هنوزم استاده دنبالشه بی شرف 

من بیشتر از هر کسی برا این حرص میخورم

استاده فقط دنباله یه موقعیته که بلایی سرش بیاره 

ولی کو گوش شنوا 

نمیتونم خب من 3 میرسم یه ساعت استراحت و غذا خوردن بعد باید بگیرم دور شام که بابام 6.7 میرسه غذا آماد ...

عزیزم‌ ببین میتونی از خواهر ۱۰ سالت بخوای و بهش یاد بدی ک برای مامانت اون آماده کنه

خب بهشون بگو با این وضع من از درسم که خیلیم انگار براتون مهمه عقب میفتم

مگه گوش میدن من خودم و جر وا جر کردممم