2777
2789
عنوان

آبرسان نوتروژینا استفاده کردید

1661 بازدید | 33 پست

انقدر که تعریفشو میکنن یا نه ؟

قیمتش هم یکم بالاست نمیدونم خوبه یا نه ☹️

الان سیمپل دارم ،ازش هم راضیم ولی من دوست دارم همه برندهارو امتحان کنم ،الان کرمم گرفته نوتروژینا بخرم ولی میترسم پولم حیف بشه😂😂😂

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من استفاده کردم اصلا ارزش نداشت.چیز متفاوتی با بقیه کرم ها نبود. از خود فرانسه هم برام خریده بودن اورده بودن. یعنی از بابت اصل بودنش کاملا اطمینان دارم.

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من استفاده کردم اصلا ارزش نداشت.چیز متفاوتی با بقیه کرم ها نبود. از خود فرانسه هم برام خریده بودن او ...

پس چی بخرم ؟

مارک های بالاتر هم خیلی گرونن مثل کلینیک و بقیه

🌱 هرچه در فهم تو آید، آن بُوَد مفهوم تو🌱                     کار خوب، کار درست نیست!!
واترژلش خیلی خوبه من استفاده کردماز سیمپل بهترهفقط باید صورتت نمدار باشه بزنی

مرسی

پس چی بخرم ؟مارک های بالاتر هم خیلی گرونن مثل کلینیک و بقیه

من از گارنیر راضی بودم.یه مدل داره کاسه ای .ژل الوئه ورا هست خیلی خوب بود. و کرم ترمیم کننده اردن سبوما

اونم ابرسانیش عالی بود و پوست رو خیلی خوب میکرد

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
من از گارنیر راضی بودم.یه مدل داره کاسه ای .ژل الوئه ورا هست خیلی خوب بود. و کرم ترمیم کننده اردن سب ...

مرسی عزیزم

من واترژلشو استفاده میکنم..بنظرم ک معمولیه..کار خاصی نمیکنه ک مث بقیه ابرسانا

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

من آبرسان زردچوبه نیتروژنا استفاده کردم خیلی راضی بودم ازش پوستمو نرم و شفاف میکرد 

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

من استفاده میکنم خیلی خبری نبود خدایی

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

در حال حاضر نوآکنه استفاده میکنم به اندازه نیتروژنا خوب نبود ، بد هم نبود

آبرسان خوب واسه پوست مختلط میدونین بچه ها ؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭