2777
2789
عنوان

آبرسان نوتروژینا استفاده کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 1662 بازدید | 33 پست
اره من ابرسان های زیادی رو امتحان کردم ولی فقط سیمپل خشکی پوستم رو برطرف کرد ، اگه هوا خشک نباشه یا ...

شما از چه مدل سیمپل استفاده کردین عزیزم؟

آدمک آخر دنیاست بخند، آدمک مرگ همینجاست بخند، دستخطی که تورا عاشق کرد، شوخی کاغذی ماست بخند ، آدمک خر نشوی گریه کنی ، کل دنیا سراب است بخند🎭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چیز دربارهی محصولات گارنیر میدونم میگم ایشالا که پولتون حروم نشه 

اول اینکه تو شوینده هاش ، شوینده ضد جوشش ، شوینده آلوئه ورا ، پیور اکتیو و شوینده ویتامین سی خیلی خوبه 

اگر توان مالی دارید از محصولات سراوی بخرید که فوق العادن و البته گرون تر ولی اگر نه همین شوینده های گارنیه خیلی عالین حالا بر اساس نیاز و نوع پوستتون انتخاب کنید 

سرم ویتامین سی گارنیر خیلی خوبه به نسبت قیمتش تقریبا هم رده ویتامین سی های خیلی گرونه 

بی بی کرم هاش عالین واقعا جزو خوب هان بهزم به نسبت قیمت هاشون قبلا گفته بودم دربارهی بی بی کرم ها و گارنیر هم معرفی کرده بودم همون

یه سرم ذغال ضد جوش داره اونم خیلی با کفیته 

کرم دور چشمش هم خوبه به نسبت قیمتش اگر کرم دور چشم گرون تر میخواستید یا سراوی بگیرید یا کلینیک اگر نه همین عالیه البته میتونید سرم کافئین اوردینری هم بگیرید ولی اونم نسبتا گرون حساب میشه 

ضد افتاب هاش هم بد نیستن خوبن اونم اگر توان مالی دارید ایزدین اگر نه همین گارنیر 

گارنیر محصول زیاد داره ولی اینا جزو معروف ترینا و بهتریناش هستن 

فقط گارنیر محصولاتش چون خیلی خیلی پر فروشن فیک فراوون داره دقت کنید 

یدونه یادم رفت بگم یه کرم آبرسان شب داره که به کرم بمب گارنیر معروفه اونم خیلی خیلی خوبه به نسبت قیمتش 

ببینید الان وضعیت طوری شده که حتی خود فروشگاه ها هم خیلیاشون نمیدونن جنسی که میفروشن اصله یا فیکه 

چنتا فروشگاه قبلا معرفی کرده بودم برای محصولات آرایشی بهداشتی الانم معرفی میکنم دوباره یکی دیگه هم دوستان خیلی گفتن اونم اضافه میکنم 

اولی اوردینری استور که از همه معروف تره هم جنس ها اصل بوده تا الان هم قیمت های پایینه تو گوگل بزنید اوردینری استور میاره

دومی فروشگاه مادران بوده که فروشگاه قدیمی سیسمونیه ولی ارایشی بهداشتی های اصل هم میاره 

سومی پرنا بود که من چند روز پیش هر چی زنگ زدم یکی دو روز جواب ندادن نمیدونم چی شدن  چهارمی هم رایامیکاپ بود که اونم نسبتا خوب بود همون اولی بهترین گزینه س 

مثل همیشه سعی میکنم به همه ی سوالا جواب بدم .