2777
2789

هرکی تو تاپیک بگه هستید بگم؟

تایپ کردم الان میگم

صبر کنید دارم تایپ میکنم

تو تاپیک بعدی تعریف میکنم چیشد و….

گزارش میزنم که دیگه از این کارا نکنید و مردمو الکی معطل خودتون نکنید و دنبال پربازدیدی نباشید

تاپیک رو گزارش نزن،خودِ کاربرو گزارش بزن تا تعلیق بشه،عبرتی بشه واسه آیندگان  

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیشب یکی خیرسرش میخواست عکسشو بذاره سه صفحه معطلمون کرد اخرش گفت ببخشید نتم ضعیفه ارسال نمیشه

گزارش که بزنید حالیشون میشه

اکثرا هم عکس فیک میذارن نمیدونم چه اشتیاقی دارید عکس بقیه رو ببینید

من تاپیک هایی که بیاید عکسشو بذارم رو کلا باز نمیکنم 😁 بعد اینم گزارش میزنم

گزارش که بزنید حالیشون میشهاکثرا هم عکس فیک میذارن نمیدونم چه اشتیاقی دارید عکس بقیه رو ببینیدمن تاپ ...

همینکارو کردیم.

ساعت ۳صبح خب هیچ تاپیکی نبود گفتم حتما این میخواد بذاره تازه جالبیش اینجاس ازمون نظرم میخواست، خواستیم یعنی راهنماییش کنیم که اخرش گزارش نوش جون کرد

همینکارو کردیم.ساعت ۳صبح خب هیچ تاپیکی نبود گفتم حتما این میخواد بذاره تازه جالبیش اینجاس ازمون نظرم ...

باید یه پویش راه بندازیم همه باهم اینا رو گزارش بزنیم تا دیگه کسی جرات نکنه جماعت رو سرکار بذاره

من همیشه پست اول همه چیو مینویسم و خب هیچکس نمیخونه یا میگه طولانی بود نخوندم کار خوب اونا میکنن نصف ...

اخه معمولا اونایی که نصفه نیمه میذارن دنبال بازدیدن و دروغ میگن تو اون‌حین بسته به کامنت ها داستان پردازی میکنن

به گزارش زدن نیازی نیست، اگه هیچکس نره توی تاپیکشون دیگه میفهمند وقت دیگران را نگیرند، واقعا از اون کاربرا تعجب میکنم که برای گذاشتن یه عکس ده بار میگند بذار بذار