2777
2789

این سایت علاوه بر تمام مشکلاتش روز بروز هم داره بر حجم تبلیغات بالا و پایین و وسط و گوشه هاش اضافه میشه 

گناه ما که با موبایل وصل میشم که اکثرا هم با موبایل میان سایت چیه؟؟؟؟تو یه صفحه ی 5 اینچی این همه تبلیغ چشمک زن 

من قبلا واسه این تبلیغ پایین صفحه تو قسمت مشکلات کاربری اعتراض کردم اما اصلا انگار نه انگار 

خواهشا بقیه کاربرا هم اعتراض کنید تا رسیدگی کنن و حذف بشه 

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

انقدر اعتراض کردیم ک پیر شدیم موهامون سفید شد .من خودم تاپیک زدم ولی کو گوش شنوا😥😥😥😥

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
میتونی ندید بگیری

عزیزم اگر شماهم مثل من با موبایل میومدی و موقع تایپ همش این تبلیغ چشمک زن جلو نوشته هات رو میگرفت اینو نمیگفتی

آنان که به سرمستی ما طعنه زنانند**بگذار بمانند به خماری که ز ما هیچ ندانند
میتونی ندید بگیری

چطور میشه اون تبلیغ پایینو ک چشمک میزنه ندید گرفت .😞

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

عزیزم رسیدگی نمیکنند   

آب در هاون کوبیدنه😐

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها