یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ممنونم ، میخوام بدونم برای تغییر باورا و تغییر تصویر ذهنی نسبت ب خودمون ، چه تمرینی انجام بدم؟؟تصویری ک از خودم دارم ی تصویر کم بودنه، این حس خیلی درونی شده برام، واسه همین توی اجتماع هم کمتر میرم
ممنونم ، میخوام بدونم برای تغییر باورا و تغییر تصویر ذهنی نسبت ب خودمون ، چه تمرینی انجام بدم؟؟تصویر ...
ج دادم.کتاب کودک درون و عزت نفس خیلی بخون.از مقایسه کردن پرهیزکن.عشق بی قید شرط بده به آدمی که فکرمیکنی خیلی هم خوب نیست و اصلا لایق عشق هم نیست،(خودتومیگم)ازاین که دیگه بدتر نیست تصویر ذهنیت،اولش نمیخاد عوض کنی تصویررو،اولش فقط بی قید شرط این موجود بی ارزش ازنظر خودت رو قبولش کن،پرستارش باش،فرض کن یک مدت ماموریت بهت دادن،اولش سخته بعدا میبینی تصویر عوض میشه،و عشقت هم واقعی میشه،یک دفتر هم بزار کنار واسه هرکار خوبی که میکنی یا هر ویژگی مثبت که داری