2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینجا بگو ج میدم

ممنونم ، میخوام بدونم برای تغییر باورا و تغییر تصویر ذهنی نسبت ب خودمون ، چه تمرینی انجام بدم؟؟تصویری ک از خودم دارم ی تصویر کم بودنه، این حس خیلی درونی شده برام، واسه همین توی اجتماع هم کمتر میرم 

ب نظرت از کجا شروع کنم؟؟چطوری؟؟

تو چه زمینه ای کار میکنی؟؟واسه تغییر چه باورایی؟؟من اعتماد ب نفسم پایینه ب شدت

من واسه روحیه داغونم دارم کارمیکنم واسه آرامش البته چندوقته که قانون شکرگذاری انجام دادم کمی بهترشدم

ممنونم ، میخوام بدونم برای تغییر باورا و تغییر تصویر ذهنی نسبت ب خودمون ، چه تمرینی انجام بدم؟؟تصویر ...

ج دادم.کتاب کودک درون و عزت نفس خیلی بخون.از مقایسه کردن پرهیزکن.عشق بی قید شرط بده به آدمی که فکرمیکنی خیلی هم خوب نیست و اصلا لایق عشق هم نیست،(خودتومیگم)ازاین که دیگه بدتر نیست تصویر ذهنیت،اولش نمیخاد عوض کنی تصویررو،اولش فقط بی قید شرط این موجود بی ارزش ازنظر خودت رو قبولش کن،پرستارش باش،فرض کن یک مدت ماموریت بهت دادن،اولش سخته بعدا میبینی تصویر عوض میشه،و عشقت هم واقعی میشه،یک دفتر هم بزار کنار واسه هرکار خوبی که میکنی یا هر ویژگی مثبت که داری

لایک نکن
عزت نفست که زیاد نکنی قانون جذب تا یک حدی زور داره وحتی اگه بدست بیاری ازدست میدی،چون حس لیاقت نداری

دقیقا همینطوره، ولی اصلا جلو نمیرم، حس میکنم تغییر آنچنانی نکردم خیلی کند پیش میره