2777
2789

چیه این دخترای گدا گشنه که تا وقتی خونه باباشونن مرگ ندارن وقتی به یه شوهر میرسن که دستش به دهنش میرسه خودشونو گم میکنن فک میکنن دیگ اون بدبخت تلیاردره باید بدبختش کنن پول ندیدن

خانوادشم فک میکنن اون دوماد بدبخت ک دوقرون داره دیگ باید خرج اینارم بده

جهیزیم ک هیچی نمیدن چشمشون به دست دوماده

خونه بابا سالی یه دست لباس نمیخریدی اومدی اینجا هر ماه یه ست لباس میخای اخه اون شوهر بدبخت از کجا بیاره درسته وضعش از شما بهتره ولی نه دیگ اونجوری ک تو فک میکنی ک افتادی تو گودال طلا نه خاهر

بعدشمممم لطفا لطفا از خانواده هم سطح خودتون زن بگیرینن

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خیبلی پولدارا رو من دیدم که مغز گدایی دارن

نه اونجوریم منظورم نیس یه خانواده متوسط با فرهنگ اصالت درست

بابام تو بغلم جون داد وقتی سرشو تو دستم گرفتم یه خره کشید و تمام ادما دورم جمع شده بودن من جیغ میکشیدم ولی هیچکس کمک ما نکرد بابایی من خیلی جوون بود بردیم بیمارستان تو راه التماس میکردم که برگرده برنگشت دکترا گفتن ایست قلبی کرده 🖤🖤 اونم تو سن چهل سالگی شب عید رفت و من تنها شدم😭🖤

همون بهترامثال شماک انقدربیشعورن ک چشمشون دنبال پول دختره هیچ وقت زن نگیرن 

همون دختراثدشرف دارن ب مردهای تنبل وبی عرضه ای ک نون خوردن ندارن فک میکنن دختربراشون ریختن 

مطمئن باش دخترهاهم محل ب امثالشماگداگشنه وحریص نمیذارن

خب دنبال شوگر مامی بگرد پولدار و عالی بزار اون خرج و تو شوهرت بده   دلت نسوزه

چون تا چند وقت دیگ سنش هم به برادرت میخوره😂

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

اینقد مغرور نباش 

باباش فقیر بوده ب دختر چه مربوط 

گناه دختر جیه ک حتما باید شوهر فقیر انتخاب کنه ؟؟؟

فقط بدون روزگار میچرخه ی بار اون بالایی ی بار اون پایین 

یکی را داده ای صد ناز و نعمت / یکی را نان جو آغشته در خون  برام دعا کنید مردم از تنهایی😭💔 | ح‍‌س م‍‌ی‍‌ک‍ن‍‌م گ‍‌م ش‍‌دم ام‍‌ا ت‍‌ل‍‌خ‌ت‍‌ر از‍ اون کسی #د‍‌ن‍‌ب‍‌ال‍‌م ن‍‌م‍‌ی‍‌گرده ....:)

نه اونجوریم منظورم نیس یه خانواده متوسط با فرهنگ اصالت درست

اصالت عزیزم اصلا به پولداری و گدایی نیست واقعا دختر و پسر خوش ذات و با معرفت نعمته نعمته امیدوارم وارد خانواده هامون این آدم ها بشن